31 Temmuz 2018 Salı

Idata almanya randevu

Değerli Başvuru sahipleri. Alınan randevuların iptali gerçekleşmeden yeni bir randevu oluşturulamayacaktır. DATA RANDEVU HİZMETLERİ.


Eksik belgenizi aynı gün tamamlayamazsanız randevunuz iptal olur ve yeniden randevu. Parmak izi uygulaması ile tüm başvuru sahiplerinin bilgilerini ortak bir sisteme kaydeden ülkeler başvuru sahiplerine bir kere parmak izi verdikten sonra tekrar parmak izine girmesine gerek kalmadan başvuru yapabilecekler. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz.


Form dolumu için de. Vize Pasaport İşlemleri. Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus pasaport. Mesafeli Satış Sözleşmesini ve Gizlilik Sözleşmesini okudum, kabul ettim ve onaylıyorum.


Data ’nın sırayla verdiği. Mümkünse E-DEVLET Şifrenizin yanınızda olmasına özen gösterin. Sorun çıkan evrakları temin edebilmemiz. Başvurunuzdan önce randevu almanız gerekmektedir.


Ancak ulusal vize randevularında TL randevu ücreti alınmaktadır. Randevunuz müşteri temsilciniz. Talebinizin ardından yetkili personellerimiz sizinle iletişim kuracak, hazırlamanız gereken evraklar listesi, başvuruya gelmeniz gereken adres ve randevu tarihinizle ilgili bilgi verecektir. Almanya Büyükelçiliği.


ALMANYA TURİST VİZESİ. Turistik vize en çok tercih edilen vize türü olmakla birlikte istenilen belgeler, sonuçlanma süresi (ile iş günü) ve alınması diğer vize türlerine nazaran daha kolay olan vize türüdür. Turist vizesine başvuru yapılmadan önce seyahat planınızın belirlenmiş olması gerekmektedir, hangi ülkelere geçiş yapılacağı, hangi ülkelerde daha.


Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve. Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Firmamızın vize başvurunuz boyunca size. Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem.


Idata almanya randevu

Yapacağınız tüm idata vize başvuruları için bizi arayabilirsiniz. Ayrıca Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir konsoloslukları için yine bu sayfadan randevu talep edebilirsiniz. Makale Jürgen Schulz. Başvurularınızda randevu almadan evraklarınızı teslim veya parmak izi vermeniz kesinlikle yasaktır.


Idata almanya randevu

Tarafımızdan randevu almak için lütfen formu doldurun ve yetkili çalışanların size vermiş olduğunuz telefon numarasından gün içersinde size geri dönüş yapmasını bekleyiniz. Kurum, vize değerlendirmesi üzerine herhangi bir yetki taşımamakta olup, yalnızca başvuru öncesi randevu, başvuru esnasında evrakların tam olup olmadığının kontrolü, biyometrik fotoğraf çekimi, parmak izi alımı ve pasaportun.


Idata almanya randevu

Sonrasında ise size uygun evrak listesi hazırlanacak,evrak listeniz hazırlandıktan sonra sizden istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde başvuruya. Açıklama: Tüm dünya ülkelerine vize alabilen yetkili öncü kuruluştur.


Mesai saatleri içerisinde gün ve tarih için bilgilendirme yapılacaktır. Verilen yanlış bilgilerde sorumluluk başvuru sahibine aittir.


Covid-pandemisi ile birlikte yavaşlatılan vize işlemlerinin ardından, düzenlenen kararlar ile birlikte. Harcamış olduğunuz zaman ve paralar vizenin kabul edilmemesi ile yok yere gitmiş olabilir İdata ile sizlere hem zamandan tasarruf sağlıyor hemde.


Bu randevu saatinde evrakların eksiksiz bir şekilde teslim edilmesi işlem sürecinin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.