27 Temmuz 2018 Cuma

Wifi adı nasıl değiştirilir

Wifi adı nasıl değiştirilir

Tam adımlar yönlendiricinize bağlı olarak farklı olacaktır, ancak bu mantıksal bir ilerleme ile wi-fi ağının ismini değiştirmeniz zor değil. Wifi şifresi nedir ? Windows giriş adı değiştirme nasıl yapılır ? Telefondan wifi şifresi nasıl değiştirilir ? Modem arayüzüne nasıl giriş yapılır? TTnet,Superonline,Turknet ve bir çok ISS için modem kurulum.


Bu sorunun cevabına bakalım. WiFi Şifresi Nasıl Değiştirilir ? Türkiye’de en çok kullanılan IP adreslerinden bazıları: 192. Merhaba arkadaşlar bu yazımda kablosuz modeminizde yayın adını nasıl değiştireceğinizi anlatacağım. Ben bugün sizlere TP–LİNK kablosuz ismini değiştirmeyi anlatacağım.


Wifi adı nasıl değiştirilir

Herhangi bir internet tarayıcısına giriş yapın. TP-Link modemlerin arayüzüne çoğunlukla web tarayıcınızın adres çubuğuna 192. Kullanıcı adı ve ve şifre olarak admin yazın ve giriş yapın. Türk Telekom wifi adı değiştirme başlığı altında nasıl bir işlem yapabileceğinizi anlatacağız.


Zyxel marka modem sahibi iseniz eğer bu süreç bir hayli kolay ve aşağıdaki adımları eksiksiz takip ettiğiniz takdirde sizler de süreci yönetebiliyorsunuz. Bunun için de eski şifrenizi bilmeniz gerekmektedir.


Ayarlara nasıl ulaşılır? Hadi buyurun işlemlere geçelim. Enter’a basarak ulaşabilirsiniz.


Superbox Modemlerde Ağ Modu Nasıl değiştirilir, superbox modem 4G 3G arası geçiş nasıl yapılır, superbox 3g ye alma 4g şebekede sorun yaşayanlar yada 3g 4g arası çok fazla git gel. Yolunu takip ederek kullanıcı ismini değiştirebilirsiniz.


Ancak wi-fi ismini ve parolayı sadece birkaç tıklamayla istediğiniz herhangi bir şeyle değiştirebilirsiniz. Varsayılan ağ adınızı değiştirmek, “SUPERONLINE” veya “TTNET. Birde şifreyi öğrenmek için görme seçeneği. Ad nasıl konur, nasıl değiştirilir ve neler yapmak gerekir?


Sorularına cevap vermek istiyoruz. Ad (İsim) Nasıl Konulur? Bilindiği üzere yeni doğan çocukların adlarını anne ve babaları koymaktadır. Virüsler İçin Tıklayın. Pinglerin Efendisi. Instagram kullanıcı adınız hesabınıza giriş yaparken karşınıza çıkan ekranda şifreniz ile birlikte girdiğiniz isimdir. Wi-Fi Kullanılamıyor. Bu bilgileri değiştirdiyseniz modem şifresini hatırlamanız gerekmektedir.


Wifi adı nasıl değiştirilir

P adresini tek tek deneme yoluyla hangisinin uyumlu olduğunu bulunuz. Hatırlamıyorsanız modeme reset atmanız gerekmektedir. Reset atıldıktan sorna şifre ve kullanıcı adı varsayılan değerlerine dönmüş olacaktır. Bunu yapmak için telefonunuzu veya bilgisayar gibi diğer cihazları kullanabilirsiniz.


Modemlerin wifi ismini değiştirmek için nasıl modem şifre değiştirirken kendi modeminizin arayüzüne giriyoruz ve oradan değiştiriyoruz. Kablosuz ağ adı nasıl değiştirilir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.