28 Ağustos 2018 Salı

Idata vize için gerekli evraklar

Idata vize için gerekli evraklar

Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Irak ve Suriye vatandaşı için doldurulması zorunlu ek formdur.


Randevu tarihine kadar gerekli evraklarınızı hazırlayın. Başkonsolosluğu yetki alanındaki illerde yaşayan kişiler, seyah. Online Randevunuzu Alın. Pasaport ve Barkod numaranızı.


Idata vize için gerekli evraklar

Almanya schengen vizesi için başvuruda bulunma zorunluluğu bulunmamaktadır. DATA GEREKLİ EVRAK LİSTESİ. Sonrasında ise size uygun evrak listesi hazırlanacak,evrak listeniz hazırlandıktan sonra sizden istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde başvuruya.


Evraklarınız ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Yeni işe girmem sebebiyle iş ile ilgili evraklarım eksik, ne yapmam gerekir? Not: Burada yer alan belgeler Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, F. Almanya vizesi almak için gerekli olan evraklar listesine alt kısımdan ulaşabilirsiniz.


Idata vize için gerekli evraklar

Vizenizin onay veya red alması gelecek vizeleriniz için önemli birer referanstır. Buradan hareketle vize başvuru süreciniz ile yakından ilgili olunmalı ve doğru bir başvuru yapılması gerekmektedir.


Bunun dışında elçilik veya elçiliğin yetkilendirdiği kuruluş olan iData başvurularında gelir evrakları olarak iş yeri ve banka hesapları, aile bağlarının kanıtlanması için nüfus evrakları istenilmektedir. Yani İtalya vizesi için gerekli evraklar arasına alınmalıdır. Otel Rezervasyonları: Rezervasyonları yaptığınız site üzerinden çıktı almanız yeterlidir.


Gidiş Dönüş Uçak Bileti (fotokopi) – İtalya vizesi için gerekli evraklar arasında uçak bileti rezervasyonlarınızın fotokopisi yeterlidir. The next video is starting stop. Vize uzmanlarımızla görüşmek için arayın.


Aile birleşim, idata, schengen vizesi, almanya vizesi hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı ve size yardımcı olacak site. ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ( idata firması tarafından istenilen evraklar ) Öncelikle tarihi geçerli bir pasaportunuz olmalıdır 35xmm adet fotoğr. Eğer kısa sürede edinebileceğiniz bir belge eksik ise gün içinde teslim etme şansınız var.


Ankara İzmir ve İstanbul ofisleri merkez olarak çalışmakta olup. Bu yüzden parmak izi için Almanya Konsolosluğuna müracaat etmeniz zorunlu değildir.


Eksik belgenizi aynı gün tamamlayamazsanız randevunuz iptal olur ve yeniden randevu almak zorunda kalırsınız. Genelde başka şehirlerden başvuru yapmak. Gitmeyi hedeflediğiniz ülkeye göre yapmanız gereken evraklar değişiklik gösterir.


Bu bölümde yapacağınız vize başvurularınız için gerekli olan belgeler aşağıda belirtilmiştir. Vize Yabancılar için Vize Artık Yıllık. Değerli ziyaretçilerimiz, vize başvuruları için beyan edeceğiniz evraklarınızın güncel tarihli olduğundan emin olunuz!


FRANSA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Schengen vize ücreti euro oldu! Data randevu bakımından kolay bir merkez diyebilirim. Vizesi için Gerekli Evraklar.


Ankara-İzmir başta olmak üzere bir kaç ilde daha ofisler açmış ve ofislere yakın olan illerden yapılacak başvuruları alarak vize işlemlerinin yapılmasını sağlar. Almanya için iData üzerinden vize başvurusu yapacak kişiler ise İstanbul, Ankara ve İzmir’de bulunan iData ofislerinden vize başvurusu yapabiliyor. Randevu sırasında kendisinden istenen bilgileri teslim eden.


Data vize başvurularınız için öncelik detaylı bilgi almanız, başvuru esnasında oluşabilecek sorunları,gereksiz maliyet ve zaman kaybını ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Konsolosluğu’na, planladıkları İtalya seyahati ile ilgili olarak seyahatin amacını, seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını ve vize başvurusunda bulunan kişinin Türkiye’ye geri dönme yönündeki motivasyonunu gösterir evraklar ibraz etmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.