13 Eylül 2018 Perşembe

Bebek için amerika vizesi

Amerika vizesi almanız gerekmektedir. Bebeğiniz için gerekli olan tüm evrakları hazırlamalı ve başvuru formunu doldurmalısınız.


Başvurunuza başlamadan önce göz önünde bulundurunuz: yaşın altındaki çocukların pasaport başvurusuna anne ve babaları ile birlikte gelmeleri gerekmektedir. Bütün çocuklar, yeni doğan bebekler de dahil, uluslararası seyahatlerde kendi pasaportlarına sahip olmaları gerekmektedir. Randevunuza gelirken oijinal bütün belgelerin her başvuru için bir adet fotokopisini.


Vize sınıfına bağlı olarak sınırlı sayıda ilave destekleyici belge gerekli olabilir.

Vize başvuru ücretinin ödendiğine dair banka dekontu 2. ABD konsolosluğuna yapılan vize başvurusu iş günü içerisinde sonuçlanır ve pasaportlarınız posta yoluyla size ulaştırılır. Reşit olmayan çocuklar için yapılacak olan ABD vize başvurusunda muvafakatname düzenlenmesi ve başvuru esnasında bu belgenin başvuru dosyası ile birlikte ibraz edilmesi zorunluluğu bulunuyor.


Ancak her koşuda DS-1formu doldurulmalıdır. Daha evvel çocukların vizeleri ebeveynlerinin pasaportuna işlenirdi. Artık böyle bir uygulama geçerli değildir.


Vizenin basımı için pasaportta boş sayfa bulunması da gerekmektedir. Yine de davetiye almanız durumunda vize alma işleminizin olumlu sonuçlanmasında ve daha hızlı gerçekleşmesinde bir avantaj olarak davetiyenizi kullanabilirsiniz.

Ayrım gözetmeksizin. Bu konuda sitemizi inceleyebilir ve ve mevzuat. Seyahat izni için her iki ebeveynin de imzasının bulunduğu noter. Bu ve benzeri sebepler konsolosluğa güvence vereceği için size güvenmelerini sağlayacaktır.


Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Uluslararası öğrencilere akademik yıl boyunca kampüs içerisinde saate kadar, tatillerde ise saate kadar çalışma hakkı tanıyan J-vizesi ile aynı zamanda üniversite içerisinde araştırma görevlisi ve asistan olarak da çalışabilirsiniz. Pasaport ofisine gidip direk müracaat edebilirsiniz.


Bazen küçük bir detay başvurunuzu tekrardan yapmanıza ve bütün ücretleri yeni baştan tekrardan ödemenize ve vakit kaybetmenize neden olabilir. Eskiden ABD turist vizesi için doldurulan DS 1ve 1gibi formların yerini artık tek bir form aldı: DS 160. Son derece detaylı olan formu doldurmak, oldukça büyük önem taşımaktadır.


Tüm vize sürecini elektronik hale getiren ABD Büyükelçiliği, aynı zamanda sizden PTT kaydı yaptırmanızı ve randevu tarihini seçmenizi ister. Videoda da bahsettiğim üzere çok kısa süreliğine çok.


Eğitim programınız ve katılmayı planladığınız okul türü, F vizesine mi. EB vizesine hak kazanabilmeniz için bazı gereksinimler vardır. Bakıcısı-Oyun Ablası.


ABD Göçmenlik Ofisi incelemesi sonunda uygun bulunması halinde vize süresi uzatılabilmektedir. Okumak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

BRS Global Vize Danışmanlık olarak, sizlere profesyonel vize danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Bizim ile çalışarak vize başvurularınızdan olumlu sonuç alabilirsiniz.


Sonrasında da tüm başvuru bunun çevresinde şekillenmeli. Bu tutar aniden yatmış olursa sıkıntı yaratır. Turistik ABD Vizesi İçin Gereken Belgeler.


Tüm evrakların doğru ve orjinal olarak verilmesi vize başvurusunun olumlu sonuçlanması için en önemli faktördür. Bu yüzden seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç süresinden en. Göçmen olmayan vizeler başvuru sahibine eğitim, çalışma, ziyaret ve geçici kalma hakkı tanımaktadır. Ben kez ABD vize başvurusu yaptım, dördünde de red aldım.


Avrupa ve Kanada vizem var ama yine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.