31 Ekim 2018 Çarşamba

Çiğköfte franchise fiyatları

Dileyen herkese kolay bir şekilde Çiğköfte Bayiliği veren bu firma, kendine has farklı bir lezzet ve sunum anlayışın sahiptir. Kahta çiğköfte bayilik avantajlarıyla ön plana çıkıyor. Bayilik ve franchise Başvuruları ve bilgilenmemizi sağlayıp ayrıca Kolaylaştıran Platform.


Türkiye Çiğköfte pazarında lider konumda olan marka, gücüne güç katarak büyümesine devam etmektedir. Sizden istenen tek şart franchise sözleşmesi yapmanız ve dükkanı konsepte uygun tadilat ettirmenizdir. Türkiye’de en düşük maliyetler ile alınabilen bayilik sektörü çiğ köftedir. Franchise başvurusu yapmak için tıklayınız.


Sektöre her geçen ay yeni firmalar ilgi gösteriyor ve firmalar genellikle bayilik şartları ve bedeli konusunda çok esnek davranıyor. Bu şartlar yerine getirildikten sonra, gerekli incelemeler yapılarak Çiğköftem franchise tarafından işyeri kiralanmakta veya satın alınmaktadır. Bu konununda ilginizi çekebileceğini düşünüyoruz! Aslında franchise bayilik anahtar teslim iş demektedir.


Çiğköfte franchise fiyatları

Bayilik alarak aynı zamanda ana firmanın satış gücünden de yararlanırsınız. Uygun fiyatlı bayilik avantajlarımızı incelediğinizde sizde hayalinizde ki çiğköfte dükkânına kolayca sahip olabilirsiniz. Her yıl büyüyen hacmi ile dikkat çeken firmamız 7. TL paketi ile herkese bu imkânı sunuyor. Eğer sizde çiğköfte bayiliği paketimizi tercih etmek isterseniz bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.


Yatırımınız en kısa sürede size geri dönsün. Kendi işinizin sahibi olun. Sizler için On binlerce markanın franchise şartlarına ulaşma imkanı Bütçe aralığınızı seçerek istediğiniz il ve kategoride firmaların franchise koşullarını ve fırsatlarını inceleyebilirsiniz.


Hemen İletişime Geçin. Açılışta 3kg Aylık 3kg ve üzeri satışında 30. Bu sayede bilinir bir markanın hazır müşteri potansiyeline ulaşabilir ve daha karlı bir iş yapabilirsiniz.


Çiğköfte franchise fiyatları

Kısa zamanda farklı şubeleriyle geniş kitlelere çiğ köfte lezzetini sunan firmamız, tamamen doğal ve eşine az rastlanır tadıyla Türkiye çapında öne çıkan, sektöründe lider firmadır. Son yıllarda yeni iş kurmak isteyenlerin dikkatini çeken sektörlerden birisi çiğ köfte bayiliğidir. Oses Çiğköfte Bayilik.


ACICIK ÇiĞKÖFTE, helal ve organik lezzetini geniş kitlelere daha hızlı bir şekilde ulaştırmak ve girişimcisini desteklemek için franchise bedelini almamaktadır. Açılması düşünülen işyerinin adresi ve birkaç açıdan görseli ile birlikte, internet üzerinden, telefon ya da bizzat merkezimize talebinizi iletirsiniz.


Çiğköfte franchise fiyatları

TAB GIDA’DAN FRANCHISE YATIRIMCILARINA KAZANÇ FIRSATI. BEREKET DÖNER’DEN FRANCHISE KAMPANYASI. Lezzetli ve ekonomik bir bayilik düşünüyorsanız, Maksat Çiğköfte beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Müşterilerine ve bayiliklerine önem veren firma olarak bilinmektedir.


Hangi firmalar çiğköfte bayilik vermektedir? Bibercik çiğköfte geleneksel çiğköfte anlayışını en iyi biçimde yansıtmayı başaran sektörün önde gelen markalarındandır. Türkiye’de hizmet veren bibercik yıl içerisinde franchise uygulamasıyla 1şubeye ulaşmayı planlıyor.


Açarak Para Kazanmak ÇİĞKÖFTE DÜKKANI AÇMAK çiğköfte çiğköfte bayilik fiyatları Çiğköfte nasıl yoğrulur ? Köfte Tarifi Köfte Tarifleri Genişçe bir kaba bulgur,zeytinyağı,tuz,salça ve baharatları. Türkiye genelinde franchise şube daha açılması planlanıyor.


Kahta Çiğköfte bin TL’ye franchise fırsatı. Açılacak olan şubenin kurulum paketi ( çiğköfte dolabı, çalışma tezgahları, evye, tabela- reklam malzemeleri, ambalaj malzemeleri ve kurumsal malzemelerden oluşmaktadır) bedeli 16.


TL’den başlayıp, metrekare ve konsepte göre değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.