22 Ekim 2018 Pazartesi

Dubai balayi turlari

Eğer kararsızsanız, balayı paketimizin sürprizleriyle romantik duygularınızı alevlendirdiğimizde fikirleriniz değişecek. Balayı Tur Programı.


Birçoğu aynı zamanda dev alışveriş merkezleri ve gezi yerleri içeren gökdelenler bölümündedir. Adress: Akşemsettin Mah. Emirates Towers olmalıdır.


Modern ve lüksün iç içe geçtiği oteller ve alışveriş merkezleriyle büyüleyen, yapay adalar, çöl safari ile asla sıkılmayacağınız bir tatil rotası.

Rota Travel’a bakmadan karar vermeyin! Zahmetsiz, avantajlı ve hızlı bir yurt dışı tatili için vizesiz turlar oldukça tercih ediliyor. Güneş batarken bu kulelerin kızıl bir aleve dönüştüğünü görmek paha biçilemez. Bence bu seçeneği enine boyuna bir düşünmelisin.


Dileyen misafirlerimiz için turumuzu alışveriş merkezinde veya otelde bitiriyoruz. Ekstra turlar alındığı takdirde rehberlik hizmeti de alınmış olacaktır.


Görüntüsü kadar içinde her yerin. C-D-E Vakıflar Çarşısı, İnönü Bulvarı, P. Hatta biz bunlarla yetinmeyecek kadar maceracıyız diyorsan belki bir Güney Afrika turu ilgini çekebilir.

Yok hem gezelim gezelim hem de romantik şehirleri keşfedelim diyorsan bir Paris turu tercih edebilirsin. Tarihi dokuyla baş başa olmak ve kadim aşk hikayelerine konu olmuş mekanları görmek içinse Prag turu tercih edebilirsin. Eğer mevsim uygunsa kim bilir belki bir gemi turu. Sabah alınacak kahvaltıdan sonra alışveriş yapmak, dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman.


Arzu edenler ekstra olarak düzenlenen Çöl Safarisi Turu ’na katılabilir. Kraliyet Sarayı yolundaki tavus kuşlarını görebilirsiniz. Bu yılın en keyifli tur fırsatlarından olabilir ve balayı indirimi ile siz de en güzel zamanları sevdiğiniz insanla en uygun fiyata geçirebilirsiniz. Her ne kadar temmuzda son derece sıcak olsa da gitmeye karar verdik.


Vizeli - vizesiz balayı gemi turları burada. Dünyanın en hızlı gelişen. Alışveriş merkezi, unvanına yaraşır şekilde 1. Lüks markalara tutkuyla bağlı. Bakida dubai qiymeti, dubai ucuz qiymete dubai satisi sərfəli qiymətə dubai almaq.


Azerbaycanda ucuz qiymete dubai satilir masinlar xidmetler ucuz turlar qebele turlari turlar azerbaycan turkiye turlari moskva turu türkiyəyə avtobus bileti roma turu tezbazar. Dubai turu için hareket.


Gece Gün, Tüm Havalimanlarımızdan bağlantı imkanı. GÜN İSTANBUL – DUBAİ. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde 13. Seyşeller balayı turu başlıyor.

Kendinize zaman ayıracağınız harika bir hafta sonu planı. Düğün gününe kadar geçen süre içerisinde alınması gereken birçok eşya, verilmesi gereken kararlar, bütçe hesapları derken çiftleri oldukça yoğun bir dönem bekler. BALAYI PAKETLER İ, TÜM YURTDIŞI TURLAR.


Ibis Al Barsha Hotel vb. Gezigen ile organize edin sürprizlerle karşılaşmayın.


Gemi Turları, tatil hayatına renk katmak için daha önce görmedikleri yerleri görmek, yepyeni kültürleri tanımak ve heyecanla dinlenceyi bir arada yaşamak isteyenler için en ideal tatil tiplerinden birisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.