25 Ekim 2018 Perşembe

Gelen evrak kayıt programı

Resmi kurumlara, derneklere, odalara, şirketlere yönelik gelen evrak - giden evrak bilgilerini tutabilecekleri bir programdır. Klasör içerisinde evrak _kayit kurulum dosyasını göreceksiniz. Bu programlanmış ihtiyaçlarını karşılamak için kamu kuruluşlarının evrak kayıt programından belgeleri belge hizmetleri. Diğer kurulum aşamasında ise bilgisayarınızda bulunan başlat menüsünden programı hangi ad ile kayı etmenizi size soracaktır.


Ana Veritabanı(bütün gelen yada giden evrakın kaydedildiği) İkincisi İse Bu Ana Formda bilgileri bulunan DOSYA,DOSYAşeklinde bir nevi Gruplara ayrıldığı veritabanından oluşmaktadır. Resmi Kurumlara, Şirketlere, Derneklere, Vakıflar için gelen ve giden evrakların takibini kolaylaştır.

Alınan evrakların ne dosyalarda ne dolaplarda saklanabilmesi mümkün değildir. Android Android Oyun Android Aksiyon Android Araba Android Arcade Android Kart Android Macera ve RPG Android Oyun Android Oyunlar Android Aile Android Aksiyon Android Beceri Android Bulmaca Android Çocuk Android Eğitici Android İlerlemeli Android Kart Android Kelime Android Macera Android Masa Android Müzik Android Rol Yapma Android Savaş Android Simülasyon Android Spor Android.


Kayıt Tarihi” ve “Güncelleme Tarihi” bilgilerini gösterir. Kayıtta düzenleme yapabilmek için alanları kullanılabilir hale getirir. PaperNIC kolay, hızlı ve güvenli bir doküman yönetim ve paylaşım sistemidir. Web sitemizde sizlere en çok aranan Excel dosyalarını kolayca bulma imkanı sağlamaya devam edeceğiz.


Yararlı olması temennisiyle. Demirsoft yazılım tarafından geliştirilmiş olup, profesyonel şekilde hazırlanan bu program deneme sürümdür.

Böylelikle gelen evraka ne cevap verildiği kolaylıkla bulunabilir. Aşağıdaki program "Selahattin TAŞCI" tarafından hazırlanmıştır. Bu modül aynı zamanda belge yönetimi için gerekli numeratör (sayaç) altyapısını sağladığından e-imza ile imzalanan tüm dokümanların kurumsal kayıt sisteminde gösterilmesi için zorunludur.


Son derece güzel ve kullanışlı bir evrak takip programı hazırlamışsınız. Ve her evrak bu hiyerarşiye göre nerdeyse sizde orada takip edebilecek ve işlem yapabileceksiniz. Posta, kurye, (elden) veya kargo ile gelen, birimlerce teslim alınan dilekçe ve evraklar “gelen evrak kayıt defteri” sırayla evrakın geliş sıra numarası, tarihi geldiği yer evrakın tarihi ve numarası, cinsi varsa eki, sayısı, konusu ve havale edilen birimi belirtilmek suretiyle kaydedilir.


EVRAK KAYIT – TAKİP YAZILIMININ BİR UYGULAMASI. Giriş Yap Kayıt Ol. Anasayfa Portal Diğer. Onaylayıp devam ediyoruz. Gelen evrak kayıt programı vb. Bu arayüzde yer alan, kırmızı işaretli alanların tamamı girilmek zorundadır. Diğer alanlar, seçimlik olup, girilmesi tavsiye edilmektedir. Derslik Csharp Dvd Seti Ders Videoları ve yapılan örnekler DVD olarak Sadece TL. Murat OSMA tarafından. Summary Files Reviews Support Tickets.


Kamu kuruluşlarının evrak servislerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla programlanmıştır.

Genel olarak tarayıcı ile haberleşen bu sistem sayesinde, gelen-giden evrak kayıtlarını ve kayıt sonrası takibini kolaylıkla yapabileceksiniz. Tarayıcıların %ile uyumlu çalışan yazılım sayesinde ekstra olarak herhangi bir donanıma gerek kalmıyor.


Program Detaylarını Göster. SMMM Birlikte çalıştığınız firmaları birer kullanıcı olarak tanımlayıp elden evrak gönderip almak yerine direkt sistem üzerinden oluşturacağınız ortak havuzla evrak trafiğinizi yürütebilir, arşivleyebilirsiniz. Yıl İşlemleri ve artan protokol numarası ile kullanımı oldukça işlevsel hale getirilmiştir. Hata denetimi, hızlı ve kolay kayıt yapılabilmesi ile resmi kurumlarda çalışanlara gerçek anlamda kolaylıklar getirmektedir.


Kullanılan belgelerin yazıcı çıktıları alınabilmektedir. Evrak takip programı kullanıcıların istekleri doğrultusunda geliştirilmektedir. Sistem dışında oluşturulmuş belgeyi sisteme kayıt edebilmek için ilk olarak evrak işlemleri modülünde yer alan Giden Evrak Kayıt butonuna tıklanır. MEB’e bağlı kurumlara verdiğiniz dilekçelerinizi “Dilekçe Sorgulama” sayfasından takip edebilirsiniz.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.