22 Ekim 2018 Pazartesi

Idata almanya istanbul

Almanya vize başvurusunda parmak izi vermek için. You may find all information on visa applications to Germany and Italy by selecting your country. Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, NO : 1K. The extra services which we offer at our office are the biometric photo shoot, passport delivery by cargo, taking photocopy and fax operations.


For more information regarding the prices of these extra services, you can visit the page FAQ. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir.

Ek hizmet ücretleri ve daha detaylı bilgi için Ek Hizmetlerimiz sayfasını. Willkommen auf der offiziellen Website. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl.


Randevu sırasında kendisinden istenen bilgileri teslim eden. Yetki sınırlandırması yoktur. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz. Vize Pasaport İşlemleri.


Harbiye VIP, İstanbul Bahariye, Bursa ve Trabzon ofislerinde VIP hizmetinden yararlanabilrler.

DATA RANDEVU HİZMETLERİ. Mesai Saatleri Dışında Lütfen R. Fakat Ankara idata merkezinde İtalya VIP hizmet bulunmamaktadır. Adres Cumhuriyet Cad.


Tüm işlemlerinizi tamamladınız ve geriye tek yapmanız gereken belgelerinizi teslim etmek ise bu noktada gözden kaçırmamanız gereken bir husus bulunmakta. Tarafımızdan randevu almak için lütfen formu doldurun ve yetkili çalışanların size vermiş olduğunuz telefon numarasından gün içersinde size geri dönüş yapmasını bekleyiniz.


Kurum, vize değerlendirmesi üzerine herhangi bir yetki taşımamakta olup, yalnızca başvuru öncesi randevu, başvuru esnasında evrakların tam olup olmadığının kontrolü, biyometrik fotoğraf çekimi, parmak izi alımı ve pasaportun. Bir nevi başvuruları ulaştıran bir aracıdır. Başvuruların kararları burada verilir.


Türkiyenin Ankara, istanbul, İzmir, Bursa, Gaziantep, Trabzon gibi şehirlerinde faliyet göstermektedir. Online randevu formumuzu kullanarak ve ya telefon numaramız. VİZE PASAPORT ALMANYA profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Data vize başvurusu randevu sistemi ile yapılmaktadır.


This video is unavailable. Kişi ikamet ve işlem çeşidine göre başvuru merkezi şehri değişebilmektedir. Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Trabzon şehirlerinde yer almaktadır.


Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur.

Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu. Ayrıca Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir konsoloslukları için yine bu sayfadan randevu talep edebilirsiniz. Bu nedenle başvuru sahipleri için yetkilendirilmiş kurumlar belgeleri başvuru yapanlar için hazır hale getirmeli ve bu kişilerden istenilen belgelerin hazırlanması sürecinde gerekli evrakları almalı, düzeltmeli ve düzenlemelidir.


Bunların doğru şekilde olması başvuru yapan. Bize Ulaşabileceğiniz telefon numaramız. Burada bilinmesi gereken iData randevu sistemi ile çalışmaktadır ve randevu almadan.


Data ofisine ulaşmaya çalışıyoruz hiçbir bilgi alamıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.