7 Kasım 2018 Çarşamba

Idata almanya vize başvurusu

Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Firmamızın vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız. Hangi vize kategorisine başvuruda bulunmanız gerektiği.


Yetki sınırlandırması yoktur. DATA ’ya müracaat edebilirsiniz. Güvenevler Mahallesi Gülden Sok.

Vize başvurusu ve diğer tüm vize pasaport işlemleriniz için lütfen tıklayınız! Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatiniz ile ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Ayrıca fotoğrafınız ile gerekli olduğu takdire parmak izi kayıtlarınız alınır. Eylül tarihinde parmak izi.


Seyahat kararınızı aldıktan sonra yapmanız gereken,kendi durumunuza uygun evrak listesini temin etmeniz ve istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlamanız gerekir. Data ’nın sırayla verdiği.


Siz değerli müşterilerimize en iyi ve hızlı çözüm önerilerini sunarak, yurtdışı vize ihtiyaçlarınızda çözüm ortağı olmaktan memnuniyet duyarız. Randevu sırasında kendisinden istenen bilgileri teslim eden.


Bu bölümde yapacağınız vize başvurularınız için gerekli olan belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz. O tarihlerde henüz. Detaylı bilgi, danışmanlık hizmeti ve randevu talepleriniz için iletişim. Almanya ’dan başvurabilirsiniz.


Ayrıca Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir konsoloslukları için yine bu sayfadan randevu talep edebilirsiniz. Kadıköy, Bursa ve Trabzon şubelerinden yapacağınız başvurular için ise iş günü eklenmektedir. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır.


Parmak izi uygulaması nedeni ile randevusuz başvurular yapılamamaktadır. Son yıl içerisinde herhangi bir schengen ülkesine girişlerinde konsolosluğa parmak izi vermiş yurttaşlarımız bu uygulamadan.


Yeni sistem Şubat saat 10. Ancak sanırım doğru düzgün tarih ataması yapmıyor şuanda. Kısa ve uzun süreli vize başvurusu yapmak için buraya tıklayınız.


Türkiyede almanya ve aynı zamanda İtalya Vize Başvurusu için Konsolosluklar tarafından resmi olarak yetkilendirilmiş kuruluştur. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax.


Bu ülkelere vize başvurusu yapabilmek için tek yetkili kurum olan İdata ofisleri ile iletişime geçmeniz gerekir. Başkonsolosluk gişelerinden direkt olarak başvuru yapmak için hafta içi her gün saat 08. Konsolosluğun gerek duyması halinde başka belgeler de istenebilmektedir.


Teknoloji çağında bu kadar uzun süre bekletip insanları mağdur etmek hiç hoş değil. Başvuru sırasında TC Kimlik No’dan tutun da pasaporttaki tüm bilgileri isteyen bu siteler en son vize randevusu aşamasında vize ve hizmet bedeli olarak Euro veya TL bazında 2TL ile 7TL arasında değişen miktarda para talebinde bulunuyor.

Bu bedel başvuru tarihindeki güncel kura göre Türkiye Cumhuriyeti Lirası cinsinden değişiklik gösterebilir. Avro olup bu ücrette değişiklik yapma hakkı İdata ’ya aittir.


Bugün TL ücret bedeli ödediğimiz kargoyla teslimat geldi. Muammer Aksoy Bulv.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.