21 Aralık 2018 Cuma

Yıllık gelir vergisi beyannamesi ödeme

Sirkülere Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ. Gelir İdaresi Başkanlığı. Hazır Beyan Sistemi.


Yıllık gelir vergisi beyannamesi ödeme

Sisteme Giriş Aşamasında "Doğrulama Kodu Hatası" Almanız Halinde, İnternet Tarayıcınızın Tüm Geçmiş Bilgilerini Silip, Tekrar Giriş Yapmayı Deneyiniz. Yine beyanname çeşitleri arasında yer alan " gelir vergisi beyannamesi " hakkında bilgiler şöyle olurken, Katma değer vergisi beyannamesinin de gelir vergisi kapsamında olduğu da bilinmesi gerekiyor.


Gerçek kişilerin, takvim yılı ele alınarak, elde etmekte olduğu tasarruflar ve harcamalar için meydana gelen her türlü kazanç ve iratların, safi tutarları ele alınarak. Kimlik Numarası ile Yapılan İşlemler Bu bölümde ilerleyerek çok hızlı bir şekilde sorgulama yapma imkanı bulabilirsiniz.


Yıllık gelir vergisi beyannamesi ödeme

Açıklama, bakanlığın Twitter hesabından yapıldı. Yıllık gelir vergisi beyannamesi beyan ve ödeme dönemi. Mart) beyan edilmelidir. Son gün tatil gününe denk gelmesi halinde takip eden ilk iş günü 23:‘a kadar internet üzerinden gelir idaresi.


Yıllık gelir vergisi beyannamesi ödeme

Motorlu Taşıtlar Vergisi : Beyanname verme yükümlülüğü yoktur. Her yıl Ocak ayının başında yıllık olarak tahakkuk etmiş sayılır. Taksit Ocak ayı sonuna kadar, 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.