25 Ocak 2019 Cuma

Firma isim tescili

Türkiye’nin domain lideri denilince akla gelen ilk isimdir isimtescil! SSL ve marka tescil hizmetlerini müşterilerine tek yerden hizmet sağlıyor. Domain satın alma süreci artık çok daha kolay ve profesyonel! Marka tescil ile markanıza değer katın!


Bazı firma sahipleri bu unvanın kendisine “marka hakkı” verdiğini zannetmektedirler. Markanızı hemen tescil etmek uzman kadromuzdan destek alın.

Ticaret ünvanının veya firma ya da şahıs adının ticaret sicilinde kayıt edilmesi, aynı zamanda MARKA KORUMASI altına alındığı anlamına gelmez. Ticaret ünvanınızı, firma isminizi veya kendi isminizi MARKA olarak kullanabilmek için tescil ettirmeniz ve koruma altına almanız gerekir. Resmi marka başvurusu yapılmadan önce kapsamlı bir şirket ismi tescil sorgulama işlemi yapılmalıdır. Adres: Via Green Plaza, Mustafa Kemal Mah.


Hizmetimiz İle Markanız. Türk Patent Veritabanı üzerinden yapabilirsiniz.


Firma ve şirket isimlerinin sorgulama ve araştırmaları için bağlı bulunduğunuz Ticaret Odası web sayfaları üzerinden araştırma ve inceleme yapabilirsiniz. RKET İSMİ SORGULAMA Şirketlerinin Ticaret Unvanı seçim kriterleri, Ticaret Odaları kayıt ve tescil koşulları ve nasıl araştırma yapılması gerektiği ayrıntılı anlatılmaktadır. Firma isim tescili ön araştırma ve tescil başvurusu: 1.

Markapatentcim Patent olarak mutlaka, isim tescili için seçilen firma, şirket veya markanın önceden tescilli marka isimleriyle, yani önceki isim hakkı ile aynı veya benzerlerinin olup olmadığı, karışıklık ve iltibas tehlikesi yaratan marka isimlerinin olup olmadığının ve hatta çağrıştırma tehlikesinin olup olmadığını marka sorgulama ve isim tescil sorgulama başlıklı yazılarımızı incelemenizi öneriyoruz. Urfa Patent isim tescil sorgulama işlemlerinde benzerliğin yanı sıra olası itiraz ve davalarda muhtemel sonuçları hukuki mütalaa niteliğinde raporlamaktadır.


Patent, bran patent, faydalı model, industrial design, coğrafi işaret tescili, hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Herhangi bir firma isim tescil hakkı ile Türkiye içerisinde markasının kopyalanmasının önüne geçmiş olur. Kullandığı slogan, ambalaj ve isim gibi bir çok kısımda karşılaşılabilecek korsan çoğaltmaya karşı şirket, sahip olduğu firma isim tescil hakkı ile dava açabilir. Tescili Ne İşe Yarar?


Birçok firma, faaliyet gösterdikleri alanda marka tescili yaptırarak yasal koruma haklarına sahip olmaktadır. Ancak tescilli markaların takip edilmemesi, benzer markaların piyasaya sürülmesi ve hatta tescil ettirilebilmesi sonuçlarına yol açabilmektedir. Aklınızdaki tüm soru ve sorunları yanıtlıyor, yapacağımız tüm işlemleri şeffaf bir şekilde tamamlamaktayız. Marka, şirket ve firma isimlerinin tescil sorgulama ve araştırmaları detaylı yapılmalıdır.


Bu durumda mal veya. Eğer böyle bir durum tespit edilirse tescil sahibi marka taklitçiliği yapan kişiler hakkında dava açarak, hukuki yollara başvurma hakkına sahip olmaktadır. Halk arasında veya entelektüel aktörler arasında marka tescili, patent tescili, isim patenti, isim hakkı, firma unvan patenti, firma unvan tescili gibi doğru veya yanlış terminolojilerle anılsa da aslında kastedilen uzun dönemlere hükmedecek ve tüketiciler arasında akla gelen ilk ismin kanuni koruması olan tescil işlemlerinin yapılması akla gelmektedir.


Markamı niçin tescil ettirmeliyim? Markalaşmanın önemi gün geçtikçe artıyor. Dünya markası olma yolunda en önemli adım markalaşmadır. Biz reklam ajansı, web tasarımcısı değiliz.


Firmaların tabela isim tescili neden gereklidir?

Temel şartlarda bir firmaya, mağazaya şirkete veya dükkana verilen ismin güzel olması göreceli bir kavramdır, ancak bu konuda bizlere anketler önemli fikirler vermektedir. Dünyanın ekonomi ve ticari düzenine temel teşkil eden fikri mülkiyet haklarını tanımak gerekir.


Patent, faydalı model, ticaret ve hizmet markaları, sınaî tasarım ve model, ticaret unvanı ve işletme adı, coğrafi işaretler, yarı iletken ürünlerin topoğrafisi, yeni bitki türleri ve benzeri haklar gibi korunan fikir ürünleri, genel olarak. Isyerime ait ismi nasil tescil ettitebilirim. Bir baskasi bu ismi kullanmasin. Diger bir sorum ise kullanacagim isyeri isminin baska bir firma tarafindan isim hakkinin alinip alinmadigini nasil anlayabilirim.


Hızlı kolay ve ekonomik marka tescil, marka sorgulama, patent sorgulama ve başvuru hizmetleri Hosting. Sınırsız Hosting, Domain Sorgulama ve Kayıt, Reseller Hosting, VDS Sunucu, SSL hizmetlerinde en uygun fiyatları ve %99.


Günümüzde gittikçe ağırlaşan rekabet koşulları ve değişen tüketim kalıpları uluslararası arenada yer almak isteyen şirketleri daha fazla katma değer ve daha fazla pazar payı anlamına gelen güçlü markalar yaratmaya teşvik ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.