30 Ocak 2019 Çarşamba

İnteraktif vergi dairesi

İnteraktif vergi dairesi

Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için. Merhaba, Bu kanalın amacı, genel muhasebe alanında hiç deneyimi olmamış veya daha yeni başlayan öğrenci, stajyer. Tarihi İtibariyle Açıldı.


Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. Yorumunuzu buraya girin. Adres hiçbir zaman paylaşılmayacak. Bu sitemizden verilen hizmetler, Başkanlığımızca yapılan geliştirmeler sonucunda ivd.


Gib KEYS 10views. Growing Plumerias with Steve Hampson - Duration: 7:07. Eğer borç sorgulamak veya ödemek için internet vergi dairesi sitesine girdiyseniz borçların artık buradan değil interatif vergi dairesinden ödeneceği bilgisini almışsınızdır.


GİB Sosyal Medya) - Duration: 2. Borç ödeme, e-Tebligat sistemine dahil olmak için talepte bulunulması, Kanunun 3ncı maddesi kapsamında vergi ziyaı, usulsüzlük ve özel. Tereddüt edilen hususlarda kesin işlem tesis etmeden önce konusunda uzman bir. NTERAKTİF VERGİ DAİRESİ. Android ve IOS uygulamaları ile birlikte sizlere birçok farklı avantajı sunuyor.


Kısacası devlet, bu gibi ödenek taleplerini en ince ayrıntısına kadar online ortam üzerinden tedarik etme şansına sahip hale geldi. Bu gibi sistemlerin ise hayatımızda ki faydaları çok daha olumlu yönde oldu. Ayrıca vergi levhasına iş ekleme işini İnteraktif vergi dairesi yoluyla hiç yorulmadan oturduğunuz yerden de yapabilirsiniz.


Size nasıl yardımcı olabilirim” alanından işlem adını yazarak hızlıca ulaşabilirsiniz. Vatandaşımız, işinde, evinde, kütüphanesinde, oturduğu yerde bu işlemleri yapabilsin istiyoruz.


İnteraktif vergi dairesi

Geçen yıl bu fikirle çalışmalarına başladık. Bugün (dün) yayımlanan. Vergi dairesi adeta önünde olsun. Açılan pencere üzerinde vadesi geçmiş veya geçmemiş tüm borçlarınızı görebilirsiniz.


Gelir İdaresi Başkanlığı, artık tüm vergi mükellefleri için ideal seçenekleri sizlere sunma yolunda da somut adımlar atıyor. Sistemin kullanılması zorunlu değildir.


Kaynak: GİB Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel. Bu sorundan dolayı bilgisayarınızın ayarları ile oynamayın. Biz de interaktif vergi dairesine girerek bu hususu test ettik, sistem doğru ve başarılı bir şekilde çalışıyor.


Yani, her mükellef kendi vergi numarası ve şifresiyle interaktif vergi dairesine girerek, mücbir sebep kapsamında vergi ertelemesi uygulamasından yararlanıp yararlanamayacağını kolayca öğrenebilecek. Türkiye’nin en yeni vergi danışma portalına HOŞGELDİNİZ. Bu yazımızda online vergi. Neredeyse her alanda basitlik.


İnteraktif vergi dairesi

Uygulamada yer alacak hizmetlere yenileri eklenecek olup, daha detaylı bilgi ve hizmete. Bunun için e-devlet hesabına sahip olmanız gerekiyor. Böylelikle vergi dairesine gitmenize gerek.


Buna göre aşağıdaki işlemler interaktif vergi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.