28 Ocak 2019 Pazartesi

Sürücü belgesi için istenen evraklar

Farklı birçok ehliyet sınıfı mevcut olup çoğunda sürücü kursu için gerekli evraklar diğer ehliyet sınıfları için aynı olmaktadır. Erkek ve ya kadın her kişi elinde ehliyeti olmasını ister. SRC Belgesi Muafiyet İçin İstenen Evraklar. B, C,E sınıfı sürücü belgesi olması.


Src belgesi eğitimleri için kayıt yaptıracak olan kursiyerler yukarıda listelenen evrakları kayıt esnasında kaydını yaptırdığı src kursuna hemen teslim etmelidir. Burada fotografın önemine değinmekte fayda görmekteyiz.

Kursa götüreceğiniz. Bu yazı ile birlikte aşağıda ki başlıklarda da bilmeniz gereken önemli konulardan bahsedilmiştir.


Mesleki yeterlilik eğitim src belgesi eğitimine kayıt olmak için gerekli olan evrakların listesi verilmiştir. Src için gerekli evraklar önceden hazırlanır. SRC Belgesi İçin İstenen Evraklar için tıklayınız.


Online Ehliyet Kayıt. Yeni kimlik için 1TL, pasaport için 1TL, sürücü belgesi için ise 1TL ücret ödenmesi gerektiği öğrenildi.


Malulen emeklilik için önce şartları sağlamanız ve daha sonra başvuru yapmanız gerekmekte. Gerekli belgeler kısmınd.

Başvuruda istenen belgeler malulen emeklilik talep formu, varsa daha önce alınan sağlık kurulu raporu aslı ya da aslı gibidir fotokopisi, erkek sigortalılar için askerlik durum belgesi istenir. Resmi nikah akdi yapılmadan kesinlikle dini nikah yapılamaz. Yukarıdaki bilgiler “Türk Medeni Kanunu” ve “Evlendirme Yönetmeliği”dikkate alınarak hazırlanmışt�.


A A F ve H sınıfı sürücü belgesi için yaşını doldurmuş olmak. B ve G sınıfı sürücü belgesi için yaşını doldurmuş olmak. Unutmayın size bir telefon kadar yakınız. Satın alınmak istenen konutun tapu belgesi fotokopisi, Şube tarafından talep edilebilecek diğer belgeler.


SRC belgesini nasıl alacağınızı bilmeniz gerekiyor. Ziraat Bankası konut kredisi başvuru, erteleme ve sorgulama işlemleri merak ediliyor. Sıfır konut için ikinci el konut için faiz oranı ile konut sahibi olabilirsiniz.


Ancak yıllık Asınıfı ehliyete sahip olmak da yeterli. Motor ehliyeti için gerekli evraklar neler? MEB’e bağlı özel sürücü kurslarına başvuruda bulunarak istenen evrakların temin edilmesi gerekiyor.


Yeni ehliyet çıkarmak için istenen evraklar nüfus müdürlüklerine yapılan yeni sürücü belgesi alma başvurularında vatandaşlardan talep edilmektedir. Söz konusu ehliyet yenileme için gerekli olan belgelerin listesi şu şekildedir: T. Adet Biyometrik Fotoğraf 2- Sağlık Raporu 3- Öğrenim Belgesi Aslı ve Fotokopisi (Diploma, Tasdikname, Öğrenci Belgesi ) 4- Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi. Sürücü kursu kaydı için istenen evraklar.


Detaylı bilgi için bizden bil. Kaybolan Src belgesi için yapılacak işlemler.

Yeni ehliyet almak için son tarih, bütün sürücü belgesi sahiplerini yakından ilgilendirmektedir. Bu tarihe kadar bütün eski tip sürücü belgesi sahipleri, ehliyetlerini yeniletmek zorundadır.


Ticaret Sicil Gazetesi artık saatte yayınlanıyor 30. KOBİ’lerin AB ihracatında yaşadığı sorunlar tartışıldı 30. Kızıltan: “Sizin gibi firmalar kente daha çok dokunmalı” 29.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.