15 Şubat 2019 Cuma

Idata ankara almanya

The extra services which we offer at our office are the biometric photo shoot, passport delivery by cargo, taking photocopy and fax operations. For more information regarding the prices of these extra services, you can visit the page FAQ. Willkommen auf der offiziellen Website. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl.


Fakat Ankara idata merkezinde İtalya VIP hizmet bulunmamaktadır. Harbiye VIP, İstanbul Bahariye, Bursa ve Trabzon ofislerinde VIP hizmetinden yararlanabilrler. Yetki sınırlandırması yoktur.


Remzi Oğuz Arık Mah. Atatürk Bulvarı Ata Ap. Pasaport teslim bölümü: Pazartesi-Cuma günleri saat 08. DATA RANDEVU HİZMETLERİ. Randevu sırasında kendisinden istenen bilgileri teslim eden. Almanya Ankara Büyükelçiliği İletişim Bilgileri. Data ’nın sırayla verdiği. Ankara başvurularıyla alakalı “ Ankara iline temsilen” danışmanlık firması olarak üstlendiğimiz bu görevi daha ayrıntılı inceleyebilmek adına sitemizi inceleyebilirsiniz.


Bu site üzerinden sağlanan destekler ile birlikte artık vize işlemlerinde yasanan sorunlar söz konusu olmayacaktır. Vize Alınacak Ülke. The next video is starting stop. Mesai Saatleri Dışında Lütfen R. Yurtdışı vize işlemlerinde kişilere kolaylık sağlayan Türkiye’deki yetkili birimler sayesinde yurtdışı çıkış işlemleri daha kolay hale gelmektedir.


Idata ankara almanya

Türkiyeden bu ülkelere başvuru yapacak olan kişiler bu kurumu. Hizmet ve personel olarak kaliteli.


Idata ankara almanya

NTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK - İNTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. In dem ehemaligen Botschaftsgebäude in.


Tarafımızdan randevu almak için lütfen formu doldurun ve yetkili çalışanların size vermiş olduğunuz telefon numarasından gün içersinde size geri dönüş yapmasını bekleyiniz. Aynı gün evraklarım büyük elçiliğe iletildi ancak hala bir yanıt gelmedi ve Şubat tarihli uçuşuma ait biletlerim, otel rezervasyonlarım her şey yandı! Parmak izi bir kereye mahsus olarak.


Aile birleşimi, hem orada bulunan çocuğunuz üzerinden hemde orada. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir. Ek hizmet ücretlerimiz için sıkça sorulan sorular.


Randevunuzu tarafımızca nasıl alınacağı konusunda bu sayfada gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Randevunuz oluşturulduktan sonra yine bu sayfada yer alan gerekli evraklar listesini hazırlamanız ve başvuru gününden önce kargo ile bize ulaştırmanız. No: Ateşoğulları Apt. Bir nevi başvuruları ulaştıran bir aracıdır.


Idata ankara almanya

Başvuruların kararları burada verilir. Türkiyenin Ankara, istanbul, İzmir, Bursa, Gaziantep, Trabzon gibi şehirlerinde faliyet göstermektedir. Online randevu formumuzu kullanarak ve ya telefon numaramız. Detaylı bilgi, danışmanlık hizmeti ve randevu talepleriniz için iletişim.


Ankara Bursa Gaziantep ve Antalya’da olmak üzere tane ofisi bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.