20 Şubat 2019 Çarşamba

Idata başvuru formu

Başvuru formunu doldurduktan sonra tüm bilgileri tekrar kontrol etmenizi rica ediyoruz. DATA bünyesindeki açık pozisyonları secretcv. Başvuru merkezi çalışanlarımız, başvuruda bulunan kişinin aktardığı bilgileri online bir forma girmektedir ve ardından bir çıktısını alarak başvuru dosyasına eklemektedir. Irak ve Suriye vatandaşı için doldurulması zorunlu ek formdur.


DATA başvuru formu doldurmak için öncelikle online sistemlerden istifade etmeleri önerilmektedir. Bu sayede bilgisayarlara indirilen formlar yine bilgisayarlar üzerinden doldurulabilmektedir.

Bireyler farklı yerlerde kendilerinden istenen bölümlere ıslak. Vize başvuru işlemlerinizi başlatabilmek için RANDEVU almanız zorunludur. Almanya vizesi ücretsiz randevu hizmetleri. Başvuru yapacak her başvuru sahibi tarafından doldurulması zorunlu formdur.


Unsubscribe from iDATA ? Durmaz 6views. Yasal Uyarı Firmamız bir konsolosluk, fahri konsolosluk veya yetkilendirilmiş kurum ile anlaşma içerisinde değildir.


Data, Vfs Global, Orange Vize, TlsContact vs.

Ankara-İzmir başta olmak üzere bir kaç ilde daha ofisler açmış ve ofislere yakın olan illerden yapılacak başvuruları alarak vize işlemlerinin yapılmasını sağlar. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna. Eğer dosyanız işleme konduysa “ Başvuru dosyanız İdata ofisleri arasında gönderim sürecindedir” şeklinde bir bildirim gelir.


Başvuru takibi için izlenecek bir diğer yol da anasayfaya girdikten sonra ülke seçimini yapmak ve sayfayı hafifçe aşağı kaydırıp sağ altta yer alan formu doldurmaktır. Eylül tarihinde parmak izi. Formu linkine tıklayınız. Endişelenmeyin, vizeidata daima yanınızda!


Başvuru sahibi yaşın altında reşit değil ise ebeveynin seyahatine onay verdiğine dair noter tasdikli muvaffakatname belgesi gerekmektedir. Başvuru için IDATA parmak izi merkezinde eksik evrak ile işlem yapılamamaktadır.


IDATA Başvuruları Ankara,Antalya,bursa,Gaziantep,İstanbul,İzmir,Trabzon yapılamaktadır. Ankara İzmir ve İstanbul ofisleri merkez olarak çalışmakta olup. DATA Randevu işlemleri ve başvuru işlemleri tarafımızca gerçekleştiriliyor olup, başvuru sürecini,vize başvurusu yapan kişiler ile beraber yapmaktayız. DATA İstanbul (Harbiye) şubesinde vize başvurusunda bulunabilmeniz için randevu almanız gerekmektedir.


Buradaki formu doldurarak randevunuzu oluşturabilirsiniz. Başvuru şahsen yapılmayacak ise başvuru sahibi tarafından ıslak imzalı vekalet formu ile vekaleti alan kişinin kimlik.


Randevu sırasında kendisinden istenen bilgileri teslim eden. Bu nedenle kendi bünyesinde gelen kişilerden,ek hizmet sunarak daha fazla para kazanmayı hedefliyor.

Bunların içerisinde VİP Başvuru, Fotokopi,Fotoğraf çekimi,Kargo işlemleri ve Başvuru formu ücretleridir. Yukarıdaki ücretlendirme kısmından sizler için belirtmiştik ama. Hollanda vize başvuru formu, Hollanda Başkonsolosluğu tarafından hazırlanmış olup, konsolosluğun Hollanda vizesi başvuru sahibi hakkında bilgi edinilebilmesini sağlamaktadır.


Mobil Başvuru Ofislerinde vize başvurusunda bulunacak kişilere özel olarak ücretsiz sunulan hizmetler ve İDATA Ofislerinde başvuru yapan kişilerin faydalanabileceği ek Ücretler yukarıdaki gibidir. Yani toplamda çıktı ücreti hariç, mobil başvuruda 1TL ücretsiz hizmetten faydalanmış oluyorsunuz. Fakat Mobil başvuru ve İDATA ofislerinde yapılan başvurular için İDATA. Doldurduğunuz formun çıktısını başvuru günü yanınızda getirmelisiniz.


Hatalı doldurulan form vize talebinize olumsuz yanıt almanıza neden olabilir. Yeterli bilginiz yok ise bizden destek alınız.


Schengen ülkelerinin kullandığı ortak form altyapısından oluşturulmuştur. Genel olarak başvuru yapan kişinin, eğitim, iş ve kişisel bilgilerinin yanı sıra seyahat detaylarının sorulduğu bu form, gerekli evraklarla birlikte eksiksiz teslim edilmelidir.


Nüfus cüzdanı fotokopisi eşliğinde, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği de dosya içinde olmalıdır. Maddi durumunuzu gösteren belgeler hazırlanmalıdır. WYŁCZNIE DO UŻYTKU SŁUŻBOWEGO.


Kızlık soyadı (önceki soyadı) (x) Data złożenia wniosku: 3. Konsolosluk pasaporta imza. Adı (Adları) (x) Numer wniosku: 4. Doğum tarihi (gün-ay-yıl) 5.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.