26 Şubat 2019 Salı

Ingiltere vizesi için ne gerekli

Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Bu yazımızda da bununla ilgili detaylı bilgileri bulabileceğiniz gibi ücretler ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz. Konsolosluğu gerek görmesi halinde İngiltere vizesi için sunulan gerekli evraklara ilave olarak seyahat durumuna göre ek evrak talep etme hakkına sahiptir. Ticari vize, turist vizesi, aile ziyareti vizesi, tıbbi tedavi amaçlı vize, öğrenci vizesi gibi farklı çeşitleri vardır.


Hepsinden önce internet üzerinden online olarak vize başvurusunda bulunulması.

Bu hususun ispat edilebilmesi için başvuru dosyasına fatura, kira sözleşmesi, vb. Benzer şekilde başvuru sahiplerinin yıllık süre içerisinde. Bu yazıda, İngiltere vizesi için gerekli evraklar hangileri sorusunun yanıtını bulacaksınız.


Sporcular, Çalışmayanlar, Ev Hanımları ve reşit olmayanlar için istenilen evraklar değişmektedir. Vize başvurunuz onaylansın veya onaylanmasın bu ücretin iadesi yoktur.


Bizzat kendiniz de başvuru yapabileceğiniz gibi, aşağıdaki listedeki evrakları temin edip alanında profesyonel bir aracı kurum ile de ilerleyebilirsiniz. Bu noktada ilk yapılması gereken, ihtiyaç duyulan vize tipinin belirlenmesidir.


Ticari başvurularda turistik için gerekli evrakların aynısı hazırlanmalıdır.

Fuar katılımı,konferans vb. Bağkur dökümü de İngiltere vizesi için gerekli belgeler arasında yer alıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.


Bu belgeler arasında temel olarak ilk online ortamda yapılan başvurusunun çıktısı yer almaktadır. Emeklilerin başvurularında sunacağı.


Bunun yanı sıra da adet en fazla ay öncesinde çekilmiş olan biyometrik fotoğrafa yer verilmek durumu ortaya çıkmaktadır. Gerekli ödemelerin yapıldığına dair e-mail çıktılarının ya da.


Turistik, ticari, aile ziyareti, öğrenci vizesi veya sağlıkla ilgili kategorilerden biri belirlenmeli ve başvuru merkezlerine ondan sonra müracaat edilmelidir. Randevu alımı sonrası vize ücreti ödenir ve ödeme ve randevu detayları kişiye e-mail yolu ile bildirilir.


Neden doldurulması gerekir diye merak ediyorsanız bu form İngiltere ’ye seyahat edecek kişilerin hakkında gerekli olan bilgilerin toplanması amacı güdülerek hazırlanan bir formdur. Form üzerinde vize türü seçeneği ve İngiltere seyahat amacının tespiti için. Süresi en fazla ay olan kurslar için verilir.


Birleşik Krallık Vize ve Göç İdaresi vize rejimi yönetmeliği uyarınca Birleşik Krallığı oluşturan İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya ve Galler‘e seyahat etmek isteyen kişilerin giriş yapabilmesi için almaları gereken bir vize türüdür. Umuma Mahsus, Hususi ve Hizmet pasaporta sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları İngiltere ’ye seyahat edecek. Bu vize türü ayrılmaktadır.


Biyometrik Fotoğraf: Başvurunuz için sadece adet güncel fotoğrafa ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu fotoğrafların ölçüleri ise.

Aşağıda Türkçe olarak derlenmiş olan gerekli belgeler listesi İngiltere İç İşleri Bakanlığı Home Office ve Sınır Dairesi Başkanlığı UKBA Tarafından Aile Birleşimi vize başvurularında istendiği açıklanan İngiltere Aile Birleşimi Gerekli Belgeler listesidir. Ya da vize başvurunuzu nasıl yapmanız gerektiği konusunda uzman desteği mi almak istiyorsunuz?


Bize e-mail atın ve ne amaçla gideceğinizi kısaca açıklayan bir yazı yazın. Ziyaret amaçlı ya da turistik vize dışında kalan başvurularda elinizdeki davetiye. Ankara Antlaşması vizesi için müracaat eden şahıslar, İnşaat ofisi ya da mağaza açabileceği gibi İngiltere ’de ikamet ettiği adresi göstererek pazarlama, şoförlük gibi hizmetler de verebilir. BİRLEŞİK KRALLIK KISA DÖNEM ÖĞRENCİ VİZESİ – AY’A KADAR.


NGİLTERE VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER. Diğer ülkelerde olduğu gibi İngiltere ’den de birçok vize türü bulunur. Hangi vizeye başvuru yapacaksınız ona göre evrak hazırlamanız gerekir. Biz daha çok turistik vize için gerekli evrakları derledik.


Fakat çoğu evrak ortaktır. Bu yüzden bu hususa dikkat etmelisiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta size uygun gün ve saate randevu almaktır. Gerekli şartlar ve başvuru işlemleri ile ilgili bilgiyi bu sayfamızdan alabilirsiniz.


Turizm amaçlı İngiltere ’ye gidenlerin başvurması gereken vize türü. Başvuru ücretleri de hangi uzunlukta vize talep ettiğinize göre değişir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.