25 Şubat 2019 Pazartesi

Makedonya otobüs vize

Makedonya otobüs vize

Bu güzergahlarda vize istenmektedir. Etiket: makedonya otobüs ile nasıl gidilir. Bunlardan Alpar, Yadran ve Vardar Türizm gibi firmaları. Makedonya ’ya Nasıl Gidilir?


Gidiş dönüş otobüs bileti aldığınızda ise bir miktar indirim uygulanıyor. Esenler Otogarı’ndan her gün Üsküp’e otobüs seferleri düzenleniyor. Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir.


Makedonya otobüs vize

Yunanistan ise shengen vizesi gerekmektedir. Türkiye’den yapılan çok sayıda gidiş geliş sayesinde de havayolu firmaların çok sık indirim yaptığı, inanılmaz kampanyaları kolaylıkla yakalayabileceğiniz bir rota. Kısacası Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler arasındadır.


BULGARİSTAN YUNANİSTAN MAKEDONYA OTOBÜS İLE İSTANBUL HAREKET. Vizenin acenta tarafından alınacak olması halinde ve vize için gerekli evrakların teslim zamanının tüketiciye bildirilmesi şartıyla tüketici tarafından zamanında teslim etmeyen evraklar nedeniyle vizenin alınmamasından doğan zararlardan seyahat acentesi.


Bulgaristan Transit Vize için gereken belgeler: Kızınızın okuduğuna dair belge (Oturum Kartı fotokopisi) ve Kira Kontratı, sizin de Banka Hesap Cuzdanı, Nufus Kayıt Örneği, Pasaport ve fotoğrafınız. Hem uzun saatler yolculuk yapmamış oluyorsunuz hem de fiyatlar makul. Yanınızda Dolar veya Euro olsun.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorunda değildir. Aynı zamanda Osmanlı döneminden bir çok yapı ve eseri da içerisinde barındırıyor. Eğer ki gideceğiniz ülke vizesiz ülke ise fakat bu ülkeye giderken geçeceğiniz ara ülkeler vizeli ise mutlaka Transit vize almanız gerekmektedir.


Tabii otobüs kullanarak seyahat etmek de bir seçenek, dilediğiniz rotalar için otobüs ile ulaşımı araştırabilirsiniz. Bence en rahatı araba ile gezmek ama onda da kiralama yaptığınız firma aracı başka ülkere soktuğunuz için sizden ekstra sigorta ister mi öğrenmek lazım.


Makedonya otobüs vize

Vizesiz balkan turu yapmak isteyenler ise Belgrad’dan otobüs ile Üsküp’e ulaşabilir,Üsküp Belgrad arası yaklaşık saat sürüyor. Acaba schengen olmadığı için transit vize (yunanistan-bulgaristan hangi güzergah ise) hemen sınır kapılarında alınabilir mi yoksa önceden başvurmak mı gerekir?


Bazı illerde otobüs, dolmuş gibi araçlar kullanılmamaktadır. Ulaşım Oldukça ucuzdur, en uzak mesafeye taksi ile dinara götürür bu da TL tutmakta. THY ve bazı özel firmaların seferleri bulunmaktadır. Karayoluna göre daha pahalıdır.


Avantajı ise vize almadan direkt gitme imkânıdır. Otobüs Bileti için obilet. Gün İstanbul-Sofya 2. Yurtdışı Çıkış Harcı Nedir? Seyahat planınızı yaparken vize işlemleri ile uğraşmak istemiyorsanız, ülkemiz vatandaşlarından vize istemeyen ve size doyurucu bir tatil fırsatı sunan Balkan ülkelerini ve şehirlerini ziyaret edebilir, yepyeni kültürleri yakından tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz.


Balkanların ortası sayılabilecek bir konumdadır. Vize muafiyeti hükümleri, sivil uçak ve tren mürettebatının yanı sıra kamyon ve otobüs şoförleri ile yardımcı şoförleri gibi uluslararası yolcu ve yük taşımacılığı yapan her. EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜLKELER.


Vıze Işlemlerı, Vize Bavurusu, vize formu konularında siz değerli kullanıcılarına hizmetler sunmaktadır. Selanik – Üsküp - Sofya - Plovdil (Filibe) Lüx otobüs ile Gece Gün. Ohrid Gezi Rehberi ve Ohrid Gölü hakkında her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.


Yurtdışı seyahatlerimizde uçak bileti bazen pahalı olabiliyor, bu durumda gideceğimiz lokasyon eğer ülkemize yakın ise yurtdışına otobüs yolculuğunu tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.