27 Mart 2019 Çarşamba

Edevlet soy

Bu hizmeti kullanarak, alt-üst soy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir.


Edevlet soy ağacı sorgulama işlemi için gerekli tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. E-devlet uygulaması her geçen gün hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bunun için artık e-devlet sistemi yeni bir işlem ekleyerek daha pratik bir şekilde bu belgeye ulaşılmasını sağladı. Bu konuda iki şekilde hareket edebilirsiniz.


Türkiyenin soyağacı sistemini bilişim ortamına taşıyıp gerekli düzenlemeler sonrası e-devlet üzerinden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına online olarak hizmet vermek için açmıştır. Soyağacı veya aile bağlarını gösteren şematik sisteme denir.


Kişinin soyunun nereden ne aşamada geldiğini gösteren derinlemesine inceleyebileceğiniz bir çizelgedir. E-DEVLET SOY AĞACI NASIL SORGULANIR? Hala gündemden düşmeyen ve güncellenen hizmetten yararlanmak için e-devlet şifrenizin olması ve bir internet erişimi yeterli olmaktadır.


Edevlet soy

E devlet üzerinden alt-üst soy bilgisi öğrenme zaman geçtikçe daha çok merak ediliyor. Siber güvenlik uzmanları bu tür sonuçların sosyal medyalarda paylaşılması, kişilerin kimlik bilgilerine ulaşıldığı hakkında uyardı. Eğer soyağacı sorgulaması yaptıktan sonra bilgilerinizi sosyal.


Soy ağacını çıkarmak istiyorsanız illa Nüfus Müdürlüğü’ne gitmenize gerek yok. Fakat burada önemli olan husus e-devlete giriş yapılabilmesidir.


Edevlet soy

E-devlet uzun yıllardır hizmet vermekte olup farklı şekillerde bu siteye giriş yapılabilmektedir. E – devlet üzerinden sunulan soy ağacı uygulamasının ardında birçok vatandaş sahip olduğu bu bilgileri özellikle sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştır. Uzmanlardan bu konuda ciddi uyarılar gelmektedir. Soy Ağacı Bilgilerini Paylaşmak Tehlikeli midir?


Soy ağacı hizmetinden yararlanmak için öncelikle E-devlet şifrenizin olması gerekiyor. PTT şubesine giderek T. C kimlik numaranız ila müracaat ettiğinizde kolaylıkla tarafınıza şifre verilmektedir. E-devlet soy ağacı sorgulama sayfası ile soyağacı öğrenme, alt-üst soy bilgisi sorgulama nasıl yapılır?


Geçtiğimiz günlerde aşırı yoğunluk nedeniyle durdurulan alt - üst soyağacı sorgulama bilgisi sayfası tekrar kullanıma açıldı. Sorgulama sayfası sistemi kilitlenme yüzünden geçici olarak durdurulmuştu.


Soy ağacı sorgulama hizmetinin yürürlüğe girdiğinin sosyal medyada yayılması üzerine e-devlet sitesi kilitlendi. Aşırı yoğunluk nedeniyle durdurulan e devlet soy ağacı sorgulama sayfası tekrar. Devlet ’te yeni dönem başladı.


Edevlet soy

Talep sıranıza göre alt-üst soy bilgileriniz en kısa sürede hazırlanacaktır. Belgeniz oluşturulduğunda doğrulanmış cep telefonu. Daha ileri gitse daha iyi olurmuş. Babamın dedesi var ilk olarak zaten bildiğimiz bir bilgiydi.


E devlet soyağacı sorgulama işlemlerini yapmak isteyen kişilerin e devlette bulunan hizmet ekranında Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan alt üst soy bilgisi sorgulama ekranını kullanması gerekmektedir. Yaşanan problemle ilgili açıklama yapan Nüfus İşleri Genel Müdürü Sinan Güner, durumu çözüme kavuşturmak adına günlük kota açılacağını ifade etti.


E DEVLET SOY AĞACI SORGULAMA YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN. Alt üst soy bilgisi sorgulama yapabilmek için e devlet şifrenizin olması gerekiyor. Artık soy ağacınızı çıkarmak için mahkemeye dilekçe vermenize gerek kalmadı arkadaşlar.


E-devlet alt üst soy ağacı sorgulama işlemini adım adım, görseller ile anlattık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.