28 Mart 2019 Perşembe

Egemark marka tescil ofisi

Marka Tescil ile ilgili tüm uygulama ve. Online marka başvuru ile zaman kazanımı. DA: PA: MOZ Rank: 29. MARKA TESCİLİNDE UZMAN KURULUŞ.


No:6C, Bayraklı, İzmir, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma saatleri ve kullanıcı. ZLEAL UZAKTAN EĞİTİM 9views.

Konak İsmet Kaptan Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Sürece sağlıklı başlangıç yapmak hem süreç içindeki hataları en aza indirecek hem de zaman kazanmış. Türkiyenin önde gelen firma ve markalarından oluşan binlerce referans. This site service in Turkey.


IN-SHADOW 216views. It has category. Its IP address is 77. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar.

Global Tescil Ofisi sektörde oluşan yenilikleri takip ederek müşterilerine en güncel bilgiyi en hızlı şekilde ulaştırmayı hedeflemiştir. Verdiğimiz tüm hizmetlerimizde servis seviye garantileri sunmaktayız. Rather than be constrained by ideas for new products, services and new markets coming from just a few people, a Thinking Corporation can tap into the employees.


Bu sebeple marka tescil belgesi alma başarı oranımız diğer marka patent firmalarından oldukça yüksektir. Söz konusu başvurulara 12. Egemark-Marka-Tescil-Ofisi firması, firmaları. Hızlı Başvuru Fırsatı.


Mülkiyet ve tescil belgesini göstermek için kullanılabilir. Resmi belge ayrıca mevcut durumu ve tescilli işaretin unvanını gösterir. Bu işlemin yukarıda belirtilen kanuni süreler içerisinde yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz.


Sonrasında marka tescil yenileme harç tutarını. Yapılan sorgulama ve araştırma işleminin de markaya ait tüm unsurlar göz önünde bulundurularak araştırma yapıldığına emin olunmalıdır. Teknik olarak, eğer belirli bir işaret bir servisle ilişkilendirilirse, “servis işareti” olarak adlandırılır, ancak ticari marka, servisler ve ürünlerle ilgili her iki markayı ifade etmek için yaygın olarak kullanılır. Uluslararası Gözetim Şirketleri Listesi.


Türk Tescil Ofisi, alanında uzman kadrosu ile marka tescil, patent tescil, domain tescil, web site tasarımı alanlarında hizmet vermektedir. Bugüne uzanan süreçte çözüm ortağı olduğumuz firmalarımızın hizmet kalitemize güveni ve verdikleri destek ile sınırlarımızı büyüterek profesyonel çözümleri sunmaya devam etmekteyiz.


Türk Patent Enstitüsü’ne tescil edip hukuki olarak korumalardan faydalanırlar. Diğer ülkelerde markanın tescil edilmesi Türkiye’de geçerli olmamaktadır.

Profesyonel Hizmet ve Çözümlerle Sizlerleyiz. Markanızın hukuki olarak korunur halde olabilmesi için tescilli olması gerekmektedir. Markalar, 5sayılı markaların korunması hakkında K. K hükümlerine göre korunmaktadır. Bayraklı adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Patent Tescil “Dünyada ve Türkiye’de yeni olan, var olan bir teknik probleme çözümler getiren veya yolunu gösteren bir buluşun sağladığı haklara denir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.