18 Mart 2019 Pazartesi

Src 4 uygulama sınavı

Bu üç sorudan iki tanesine doğru yanıt vermeniz durumunda sınavda başarılı olmuş sayılacaksınız. Test sınavında kalanlar uygulama sınavına giremedikleri için uygulama sınavı hakları da yanar. Test hakkınız yandığında uygulama hakkınızda yanar. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next.


Src 4 uygulama sınavı

Tarayıcınızda Video Desteklenmiyor. SRCBelgesi Çıkan Sorular Deneme Sınavları, Binlerce soruluk bir havuzdan oluşan, kullanımı kolay, yükleme gerektirmeyen ücretsiz, yeni nesil sınav ve değerlendirme aplikasyonu.


SRC, SRC UYGULAMA, SINAV. Nedim ŞEKER AKADEMİ 585. Kaliteli bir src kursunda eğitim alan kursiyerlerin sınavda zorlanmaları mümkün değildir. Bu sayfada yer alan src soruları ve cevapları, sınavı bitirdiğinizde görebileceksiniz.


Soru 1: Gösterge panelinde resimdeki ışığın yandığını görürseniz ne yaparsınız ? Biraz bekledikten sonra ılık su ilave ederim. B)Yola devam ederim.


Son yapılan değişiklik ile yazılı sınav ile birlikte src belgesi uygulama sınavı yapılmaya başlanmıştır. Bu sebeple eğitimi tamamlanan adaylar başvuru yaptıkları kurslardan bunu teyit edebilirler. Soru sorulduktan sonra sn içinde cevap verilmesi gerekmektedir. Sınavda her soru için saniye süre verilmektedir.


Sorular izletilen videodan veya gösterilen resimden sorulmaktadır. Teorik sınavdan başarılı olan adaylar uygulama sınavına isim sırasıyla çağrılır.


NOT: ÜDY ve ODY belgesi alanlar uygulama sınavına girmezler. Bu sınava katılabilmeniz için Teorik Sınavdan geçer not almış olmanız gerekmektedir.


Src 4 uygulama sınavı

Aşağıdakilerden hangisi geçici turnike uygulama malzemesi olarak kullanılmalıdır? Src Belgesi Nasıl Alınır? C) Endüstri Tesisleri. D) Termik santraller.


Src 4 uygulama sınavı

Sınav 1üzerinden değerlendirilir. Online olarak çözmek istediğiniz testi seçerek soruları çözebilir ve doğru yanlış cevaplarınızı görebilirsiniz.


Sürücü Belgesi veriliş tarihi 25. Her sorunun değeri 2. Not: Sol kısımdaki soruları okuyarak sağ kısımdaki cevap anahtarını lütfen doldurunuz. Doldurduktan sonra Değerlendir butonuna basarak sınavınızın sonucunu görüntüle. Sorular genelde akıllı tahtalara komisyon tarafından yüklenen video şeklinde görsel sorulardır.


Aracın seyahati sırasında bilgi alınamayan ancak seyahati tamamlandıktan sonra içerisindeki bilgilere ulaş. Hangi iş makinesi için başvurmuşsa kurs bünyesindeki o İş Makinesiyle yapılmaktadır.


Uygulama Sınavı Örnek Soru. Ulaştırma, Denizcilik ve Ulaştırma bakanlığı tarafından yapılan sınavdan geçmek zorundasınız. CSINIFI EHLİYET BELGESİ.


Bu yıl tane yapılacak sınavın cevapları makalemizde. Bazı adaylara göre çok kolay olan sınav, kimisine göre orta derecede zorluktaydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.