19 Nisan 2019 Cuma

Fransa vize işlemleri ankara

Ankara ofisimiz ile iletişime geçebilir vizenizi Ankara ’dan alabilmek için gerekli şartları öğrenebilirsiniz. Birçok ülkenin vize işlemleri Ankara da yapılmaktadır. Vize türüne göre talep edilen evrakların doğru bir şekilde hazırlanması ve sunulmasının ardından başlayan değerlendirme sürecinin ne zaman sonlanacağına da bu temsilcilikler karar verir. Güvenevler Mahallesi Gülden S. Vize İşlemleri İçin Zaman Kaybetmeyin Biz Sizin İçin Halledelim.


Eğer Türkiye’nin herhangi başka bir ilinde iseniz, uzakta olsanız bile işlemlerinizi bizim aracılığımız ile çoğunlukla ofisimiz bile gelmenizi gerektirmeden gerçekleştirebilirsiniz.

Eksik olması durumunda. Başvuru süresi boyunca her konuda bilgi danışabildiğiniz temsilcilerimiz vize sonuçlanma sürecine müdahale edememektedir. Ticari Vize, Ziyaret Vizesi, Pasaport, passport.


Genellikle turistik vizeler daha kısa süre içerisinde ile günlük bir zaman diliminde çıkar. Yoğunluk durumuna ya da evrak eksikliğine göre vize çıkma süresi değişiklik gösterir. Bu nedenle seyahatten. Fransa konsolosluğu, Türkiye’de.


Alınacak vizenin çeşidi gerçekleştirecek olduğunuz seyahatin uzunluğuna göre belirlenmektedir.

Muhammer Aksoy Bulv. Vize başvurunuzu ikamet ettiğiniz şehire hizmet veren başvuru yapmanız zorunludur. Ankara Kızılay’dan Vize Başvurusu İçin Adım Seyahatinizin amacını, seyahat planınızı ve size uygun vize türünü belirleyin.


Aşağıda iletişim bilgileri yer alan şubemizden temsilcimizi arayıp vizeniz için durumunuza uygun evrak listesini e-mail olarak isteyin. Profesyonel ve deneyimli ekimibiz ile uluslararası hizmet standartlarına uygun süreç yönetimi. Ankara Vize Merkezi, profesyonel vize takibi ve danışmanlık. Lütfen Vize Tipi Seçin!


Vize Bilgileri: Önemli Uyarılar: LACİVERT (Normal) pasaportlard. Seyahat edecek kişinin vize belgeleri ve evrakları hazırlanması, vize randevusu alınması ve vize başvurusu yapılması işlemleri dikkatle takip edilmelidir. Esm Danışmanlık sizin adnıza vize başvurusu yapmaya tam yetkilidir. Bu yüzden hangi evrakları teslim etmeniz gerektiğini öğrenmek için öncelikle hangi vize için başvurmanız gerektiğini belirlemeniz gerekiyor.


Konsolosluklara başvuru yapılmamaktadır. Aşağıdaki illerde ikamet eden başvuru sahipleri, Ankara ’daki. ANKARA FRANSA BÜYÜKELÇİLİĞİ VİZE PROSEDÜRÜ Pasaport ( Dönüş tarihinden gün geçerliliği olan ) İlk alınış tarihinden itibaren Yılı geçmemiş olması gereklidir.


Pasaportun Daha Önce işlem görmüş tüm sayfaların fotokopisi. Yıpranmış pasaportlar işleme alınmamaktadır. Var ise eski pasaportlar ve fotokopileri.


Vizeofis, turistik ve ticari vize danışmanlık hizmeti, vize randevusu ve başvurusu yapma konusunda kolaylık sağlayan bir vize ofisidir.

Seyahatinizin başlangıç tarihine gün ve daha fazla var ise vize başvurusunda bulunamazsınız. Ankara ofisinden vize ile ilgili başvuru işlemleri yapılabilmekte, başvuru sağlanması için gerekli olan randevu alımı sağlanmakta ve vize sürecinde gerekli olan danışmanlık hizmeti ve ek hizmetler alınabilmektedir. Bilindiği gibi her ülkenin vize almak için istediği kriterler farklı olmaktadır. Gerekli tüm bilgiler bu merkezden.


Vıze Işlemlerı, Vize Bavurusu, vize formu konularında siz değerli kullanıcılarına hizmetler sunmaktadır. Ofisimiz ile irtibata geçebilirsiniz.


Sonrasında vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru işlemleri başlatılır ve vize süreci başından sonuna kadar takip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.