24 Nisan 2019 Çarşamba

Hollanda evlilik vizesi için gerekli evraklar

Bunun için işlemlere başlamadan önce hangi vize tipine başvuru yapılacağını belirlemek gerekmektedir. Meslek ve yaş grubunuza bağlı olarak çalışan iseniz maaş bordrosu, şirket sahibi iseniz bağ kur evrakları. Bu iletim tarafımızdan, tarafımızdan tarafınıza, SMS ya da e-posta yolu ile ulaştırılmaktadır. Bu kapsamda son anda dahi olsa güncellenebilecek.


Hollanda Vatandaşının Eşi Vizesi için Gerekli Evraklar. Step Before you decide to apply for a visa please make sure you familiarize yourself with the information on the visa subclass you are applying for.

Pasaportunuzun aslı ve fotokopisi 35xmm biometrik fotoğraf Vize ücretini yanınıza alın Seyahat sağl. Yetkili kişi ile başvuruldu. Evlilik teklifi, kız isteme, söz, nişan derken artık evlilik aşamasına geldin. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız ve işlem gören tüm Sayfaların RENKLİ fotokopisi.


Biometrik Fotoğraf Adet (mm mm Ebatında Aydan Eski olmayan ) 3. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Başvuran kişinin seyahat amacı ya da kişisel durumlarına göre istenen evraklar da değişiklik göstermektedir.


Bu evrakların eksiksiz ya da güncel olmaması halinde başvurunuz geçersiz sayılmaktadır. Aşağıda Türkçe olarak derlenmiş olan gerekli belgeler listesi İngiltere İç İşleri Bakanlığı Home Office ve Sınır Dairesi Başkanlığı UKBA Tarafından Aile Birleşimi vize başvurularında istendiği açıklanan İngiltere Aile Birleşimi Gerekli Belgeler listesidir.

Schengen Başvuru Formu ( Firmamızca sağlanacak ) 4. Seyahat aile olarak planlanıyorsa, evrakların da seyahat edecek her birey için ayrı olarak düzenlenmesi gereklidir. Seyahati yapacak yaşından küçük çocuklar için hazırlanan. Resmi pasaport sahiplerinin ise vize başvurusu. VİZE İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Güncel evrak listesi için lütfen Dataglobal ile iletişime geçiniz. Vize ve pasaportun süresi bitmiş ise nikah işlemleri için müracaat edemezler. Hükümet Tabipliği, Sağlık ocakları, Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlama Merkezlerinden alınacaktır.


Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır) Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz adet 35×mm ebatlarında Biometrik resim. HOLLANDA TURİSTİK AMAÇLI SCHENGEN VİZESİ BAŞVURULARI İÇİN GEREKLİ BELGELER. Gerekli belgeler nereden alınır ve nikah işlemleri için başvuru nereye yapılır? Nikah için gerekli evraklar nelerdir?


Evlilik ile ilgili gereken belgeler tamamlandıktan sonra nikah işlemleri başlamaktadır. Evraklarınız gidiş amacınıza göre farklılıklar gösterebilir,lütfen bunları göz önünde bulundurun. Almanya Vizesi işlemleri. Work And Travel için vize alımında gerekli evraklar.


Doktorlar için vize alımında gerekli evraklar. Varsa eski pasaportlarınızı ve daha önce almış olduğunuz vizelerin fotokopilerini de dosyaya.


Vize, yabancı bir devlete giriş izni anlamına gelen belgedir.

Pasaporta ek olarak uygulanan bir belge olup, belirli başvuru süreci sonrasında sahip olunabilir. Kişiler başvuru yapacakları.


Hindistan çalışma vizesi işlemleri için tam yetkiye sahip olan bir acente olarak tüm başvuru sürecinizi kontrol etmekteyiz. Bu kriterlerden bazıları şu şekilde. Yurtdışına çıkmak için gerekli olan bazı evraklar bulunuyor.


Amerika’ya gitmek içinde hazırlanması ve doldurulması gereken bazı evraklar vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.