26 Nisan 2019 Cuma

Marka tescili yenileme

MARKA TESCİLİ YENİLEME FİYATLARI. Yenilemesi gelen markalarınızın yenileme ücretini firmamızdan öğrenebilirsiniz.


Yenileme süreci geçmiş olan markalar kanunen CEZALI olarak ücretlendirilmektedir. Marka Tescil Yenileme işlemini eğer bir marka vekili aracılığı ile gerçekleştirmek istemiyorsanız.


Bu işlemin yukarıda belirtilen kanuni süreler içerisinde yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz. Sonrasında marka tescil yenileme harç tutarını.

Marka tescil marka ve patent tescil hizmetleri marka yenileme için başvuru ve yeni marka tescili danışmanlığı. Markanızı, ürün ve hizmetlerinizi koruyun markanızı tescil ettirin. Firmamız marka ve patent konusunda en iyi danışmanlık hizmetini vermeyi garanti eder. Sizde hemen bir marka uzmanımızla görüşmeye başlayın.


Yayımlanan Marka Başvurularına İtiraz Ücreti: 160: 2. Marka Bilgilerine İlişkin Resmi Yazı Düzenleme Ücreti: 40: 2. Madrid Protokolü Uyarınca Sonraki Belirleme ve Diğer Taleplerin WIPO ya Bildirilmesi Ücreti: 220. Marka Tescili ettirdiğiniz markanız TPMK tarafından yıl boyunca koruma altındadır.

Bu işlem 5Sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 41. Detaylı Bilgi: Tescili alınan markalar, başvuru tarihi itibariyle yıl koruma altına alınmış olurlar. Marka Yenileme işlemlerinde varsa Ticaret Unvanı, Nevi ve adres değişikliği işlemleri de yapılmaktadır. Adres değişikliği ücreti kampanya dahilinde olup ayrıca ücret istenmemektedir.


Marka tescil yenileme sürecindeki diğer işlem ücretleri ve toplam maliyetleri Marka Yenileme sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Marka Yenileme ücretinin ödenmesi koşulu ve marka sahibinin ya da vekilinin talebi ile yenileme işlemi tamamlanır.


Türk Patent Enstitüsü, marka sahibini veya sicile kaydedilmiş bir hakka sahip olan herhangi bir kimseyi koruma süresinin sona ermesi tarihine yakın bir süre önce konu ile ilgili bilgilendirme yapabilir fakat bilgilendirmenin yapılmamış olması TPE tarafına. Yardıma mı ihtiyacınız var? Yarısında Patent ve Marka Başvurularında Büyük Artış.


Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dönemini de içinde barındıran bu yılın ilk ayında Türk Patent ve Marka Kurumuna yapılan patent, marka, faydalı model başvuruları arttı. Marka tescil, yurtdışı marka tescili, marka yenileme, marka devir, enstitü kararına itiraz, marka yayına itiraz, marka hakkını savunma, marka belge düzenleme ve marka izleme Marka Tescil Online Marka tescil başvurusu hizmetimiz ile markanızı koruma altına alın.


Marka yenileme, yasada verilen süre kapsamında yapılması durumunda markalar hükümsüz duruma düşecektir. Yenileme için gerekli harç ücreti tescil süresinin tamamlandığı ayın son günü itibari ile ay öncede başlayarak yapılmaktadır. Bu süre kaçırılması veya unutulması durumunda ise ek ücret (cezalı ücret) ödemek.


Marka tescili yapılarak ilgili marka veya kimliğin yasal olarak koruma altına alınması anlamına gelir. Bu da tescilli bir markanın, hak sahibi olmayan bir kurum veya kişi tarafından kullanılması halinde, gerçek marka hakkı sahibi tarafından itiraz edilerek veya dava açılarak izinsiz kullanım ve haksız kazanç elde edilmemesi sağlanabilir.


Sözcükler, sayılar, harfler.

Yani diğer kişiler tarafından tescile konu edilebilir duruma gelecektir. Kimse en önemli sermayesi markasının diğer kişiler nezdinde kullanılmasını arzu etmez. Bu durumdan dolayı marka sahipleri markalarını tescil ettirmesinin yanında tescil.


Firmalar kurulurken Ticaret Odalarından kendilerine bir unvan belirlemek durumundadırlar. Bazı firma sahipleri bu unvanın kendisine “ marka hakkı” verdiğini zannetmektedirler. Oysa marka hakkı Türk.


Koruma süresinin sona ermesinden sonraki ay içinde de cezalı yenileme ücreti yatırarak marka yenilemesi yapılabilmektedir. Yenilenmeyen markalar ise hükümsüz hale gelmekte ve başkaları adına tescil edilebilmektedir.


Yönetmelik’te ayrıca yenileme başvurusu için gerekli belgeler belirtilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.