23 Mayıs 2019 Perşembe

Gülben ergen mal varlığını açıkladı

Cengiz Semercioğlu, Seray Sever ve Eylem İpek Şa. Dursunoğlu daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. Sanatıyla şarkılarıyla anılan bir adamın neden ve nasıl polemiklerin insanı oluşunun hikaesine tanık olacağız. Bunun sebebi yaşadığı sağlık problemleri mi yo.


Ben özgürlüklerden yanayım ama, toplum henüz eşcinsel evliliğe hazır değil" cevabını veren Ekrem. Feneryolu’nda bir, Antalya’da iki daire, Zekeriyaköy’de villa sahibi olduğu iddia edilmişti.

Magazin, ünlüler, kadın, yaşam, sanat, fotoğraflar, videolar. Gecce, Kenan Erçetingöz önderliğinde ışıl ışıl ve dopdolu haliyle hayatı yansıtmaya devam ediyor. Pursaklar’da altı parsel çatı aralıklı konut.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin mal varlığı yeniden gündemde. Ankara’da iki taşınmaz. Sizler için araştırdı.


Mal Varlığından Vazgeçmem “Yıl gençleşeceksin, ama val varlığını ve şöhretini kaybedeceksin. Ben maskelerimle, bitkisel bakım kremlerimle hallederim onu.

Mal varlığı ne oluyor, sakın aman. Cildim güzelleşecek diye evimi veremem. Bursada Bugün Bursa haber bursa haberi bursa haberleri. Hatta güzel sanatçının adı “taksici Gülben”e bile çıkmıştı.


Zaman, tüm mal varlığının inek, tosun, bir buzağı, köpek, kedi ve kütüphanesinde bulunan kitapları olduğunu söyledi. Bu zamana kadar neye sahip olduysam krediyle aldım onları zaten. Hayır, asla istemem. Burak Bey ile aşk yaşadığınız iddiası var.


Ortaya Karışık Uzun süredir yazmayınca, baktım konular ve sorular birikmiş. Burak Törer konu hakkında “Konuyu Gülben Hanım’a sorun, cevap veremem. Eğer benim Bayrağımın yanına çapulcunun çaputunu asarsan, adam yerine koyup devlet başkanı gibi ağırlarsan, Bağdat’ı hiçe sayıp petrol ve doğalgazı bu çapulcuyla bağlarsan, işte gelir böyle seni hiçe sayar sözde bağımsızlık.


Neredeyse her türlü özel hayat seçimi” cevabını verdi. Zirveye giden yolda başarılı olduğu ilk stratejisi, elinden ilk tutan, rica minnet sahneye çıkmasına aracı olan, sık sık evinde kaldığı Seren Serengil ile olan arkadaşlığı. Acun Ilıcalı Mal Varlığını Açıkladı Sosyal Medya Kendi Mal Varlığını Sorguladı. Ilıcalı, hayatı ile ilgili merak edilenleri canlı yayında tek tek anlattı.


TGenel Yayın Yönetmeni Doğan Akın mal varlığını açıkladı. Hem de ikiz bebek sahibi olacak. O mutlu günlere az kaldı.

Ama üzerine de bir güzellik geldi. Ergen de epeyce kilo aldı. GÜLBEN ERGEN - KADIN. Gülben sarılmış ama gözü sevgilisinin elindeki cep telefonunda. Erdoğan ailesi bu sıralarda çok mutlu. Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı, mazbata için tarih verdi! Yılmaz Erdoğan da bir mutlu haber alan diğer aile ferdi. Amerika’da bulunan sanatçının bu paylaşımı ise “Evliliği yerine kariyerini seçen Gülben ’den nispet fotoğrafı” şeklinde yorumlandı.


Feneryolu`nda daire, Antalya`da iki daire, Zekeriyaköy`de villa. Bir dönem spor kompleksi satın alan ardından burayı elden çıkaran Emrah`ın 100`e yakın gayrimenkulü olduğu tahmin ediliyor.


Emrah Erdoğan`ın sahibi olduğu gayrimenkullerden her ay 2bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.