27 Mayıs 2019 Pazartesi

Güvenlik soruşturma ve arşiv araştırma formu

Elemanı Ön Değerlendirme. Formda genel olarak TC. Nasıl dolduracagınızı çok net şekilde yazılmış olup yine kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz sitemizden. Müdürlüğümüze yapılacak başvurularda talep edilmesi durumunda yeni formun doldurulması gerekmektedir.


Merhaba Kara Kuvvetleri Uzman Onbaşı için başvuru yapmıştım.

GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU 1. Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl Fotoğraf 2. Diyanet Risalet Radyo Aile Eğitim Programı. Sözleşmeli öğretmen tarafından güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu doldurularak teslim edilecek.


Not 2: Nüfus cüzdanı onaylayanın bölümü boş bırakılacak bu bölümde imza ve onay olmayacaktır. Sonrasında ise Valilik ilgili öğretmen hakkında güvenlik soruşturması yapacak.


Soruşturmanın ve arşiv araştırmasının tamamlanması ile birlikte "olumlu" sonuç alanlara tebligat yapılacak ve tebligat tarihinden itibaren gün içerisinde görevlerine.

Bu sorunu aşmak adına örnek bir form doldurdum. Soruşturma evrakları ile birlikte gelen notlarda, soruşturma belgesinin resmi evrak sayılmadığı ve bu evrakların iki ay içinde imha edilmesi gerektiği yazıyor.


Bu nedenle bu belgeler hiçbir şekilde kanıt olarak kullanılamıyor. Halen Oturma Adresi : 3. Alo 1Terör İhbar Hattı. Mülakatı Kazandım Atamam İptal Edildi. Kurum Değişikliği Dilekçe.


BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURULMASI ZORUNLUDUR. Temmuz Sonrası Başlayan Bir Uygulama Temmuz sürecinden sonra her kurumda istenen güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması belgesi, kişinin geçmişe dönük kayıtların bakılarak nasıl bir profil izlediği, devlet yapısına uygun olup olmadığının araştırılması uygulamasıdır.


Kamuya yapılacak tüm atamalardan önce atamaya hak kazanan kamu personeli adayları hakkında güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yönetmeliği uyarınca soruşturma ve araştırma işlemi yapılacaktır. Boş bir formun boş bir şekilde doldurulması sizleri yanıltacağını düşünerek ne yazık ki doldurulmuş örnek yayınlayamıyoruz. Fakat yukarıdaki adımları takip ederek formu doğru bir şekilde doldurabilirsiniz.


Uzman erbaş mülakatlarına giderken istenen belgeler arasında bulunan uzman erbaş güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu, isminde olduğu gibi sizin hakkınızda gerekli bilgilerin bulunduğu ve sizin hakkınızda bilgi alabilecekleri kişilerin iletişim bilgilerinin bulunduğu bir formdur. Bu formu çok dikkatli doldurmanız gerekir. Nitekim mülakata gittiğinizde yanlış.


Telefon numarası belirtmeyi unutmayınız.

Bireylerin temel hak ve özgürlüklerini korumak için hukuk ilkeleri çerçevesinde güvenliği sağlamak. Uzman Çavuşluğa başlayacak arkadaşlarım öncelikle Hayırlı olsun.


Sınav ve mülakata gitmeyi hak kazanan adaylardan istenen bir belge mevcuttur bu belge size ait olan sizin bilgileriniz ile dolacak olan güvenlik araştırma ve arşiv formu. Soruşturma ve araştırma evre ve sonucu bilmesi gerekenlerden başkasına açıklanmaz. EXCEL veya WORD formatında yazı ekinden indirebilirsiniz.


Güvenlik Şube Müdürlüğünün istemiş olduğu yeni formattır. Başkanlığımıza teslim edilecektir. Sonucu olumlu olarak geldiğinde de işe başlayabilirsiniz. Taşeron kadro başvuruları elden yapılacak.


Kargo ya da farklı yollarla yapılan başvurular geçersiz olacak. Geçtiğimiz günlerde başlayan taşerona kadro başvuruları ile birlikte istenen. MSÜ güvenlik soruşturma dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.