28 Mayıs 2019 Salı

Idata vize islemleri

Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. DATA Koordinasyon ve VIP ücretlerini ise, TL olarak nakit veya Kredi Kartı ile ödeyebilirsiniz. VIP servisimizi tercih etmenizin, Konsolosluğun kararını etkilemeyeceğini lütfen unutmayınız.


Ulusal vize başvurularınızın iDATA ofislerinden yapılabilmesi için alınacak randevular sıra numarası sistemi ile çalışacak olup ilk kayıt yaptıran kişiler için başvuru kabulünün yapılacağı ilk tarihinden başlamak kaydı ile randevu ataması yapılacaktır. Randevu talep işleminiz aşamasında lütfen Ulusal başvurunuz için gerekli olan tüm evraklarınızın hazır.


DATA hizmet bedeli, fotoğraf ve seyahat sağlık sigortası hariç tüm ekstra hizmetler ücrete dahildir. Tır Şoförleri için randevu işlemleri. Bu tarihten itibaren doksan gün ve daha kısa süreli Schengen vize başvuruları iDATA aracılığı ile yapılmaktadır.


Başvuru için IDATA parmak izi. Yurtdışı vize işlemlerinde kişilere kolaylık sağlayan Türkiye’deki yetkili birimler sayesinde yurtdışı çıkış işlemleri daha kolay hale gelmektedir. Türkiyeden bu ülkelere başvuru yapacak olan kişiler bu kurumu.


Data vize için arama yaptırıp çıkan telefonu aradım. Finlandiya Konsolosluğu işlem yoğunluğu olan Ankara ve İstanbul illeri için vize başvuru alımlarında VFS Global şirketini yetkilendirmiştir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasapo.


Unsubscribe from iDATA ? Temsilcilerimiz sizi deneyimleri doğrultusunda tavsiyelerde bulunarak ihtiyacınız olan vizeyi hızlı, kolay ve güvenilir şekilde almanıza yardımcı olmaktadırlar. Remzi Oğuz Arık Mah.


Bu durumda tekrar randevu talep etmeniz gerekmektedir. Bugün TL ücret bedeli ödediğimiz kargoyla teslimat geldi. Bu web sitesi Büyükelçilik veya Konsolosluk resmi web sitesi değildir. Biyometrik veri girişi için kişinin vize merkezine gelerek sağ el beş parmak ve sol el beş parmak olmak üzere toplam on parmak izi vermesi ve bu parmak izinin de biyometrik fotoğraf ile tanımlanarak, biyometrik veri girişi oluşturmaları gerekmektedir.


Vize İşlemleri Merkezi. DATA Ankara, İDATA Antalya, İDATA Bursa, İDATA Gaziantep, Randevu talepleriniz için randevu talep formunu doldurunuz. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Idata vize islemleri

Almanya vize başvurularını kabul edecek tek kurumdur. Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır. Ancak idata firmasına uzaksanız bu hizmete aracılık yapan firmalar bulunmaktadır. Bu aracı firmalar sizin yerinize başvuru yapıyor evraklarınızı hazırlıyor ve sizin adınıza başvuru yapıyorlar.


Idata vize islemleri

Yurtdışı seyehatlerinizde gereken vize işlemlerinizde kafanızdaki tüm soru işaretlerini kaldırmak, rahat ve sorunsuz bir seyehat için gerekli olan bilgileri size. IDATA yalnızca İstanbul’daki başkonsolosluk yetki alanı içerisinde yer alan illerden başvuru almaktadır.


Ankara, Gaziantep, Antalya ve İzmir’de ise VFS Global öğrencilerin başvurularını kabul etmektedir. Eğer evraklarınızda bir eksiklik yoksa ve aksi bir durum söz konusu değilse tüm işlemleriniz pratik. Ziyaretinize gün kalana kadar vize başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bazı durumlarda başvuru sürecinin uzayabileceği göz önünde bulundurularak en erken tarihte başvurunun yapılması önerilmektedir.


Polonya konsolosluğuna vize için başvuran kişiler seyahatleri bittiğinde kendi ülkelerine döneceklerini gösteren belgeyi sunmadıkları takdirde vize başvuruları iptal edilebilmektedir. Evrakların eksik, sahte ve geçerliliğini yitirmiş olması vize reddi ile sonuçlanabilmektedir. Bazı ülkelerde ise durum farklıdır.


Ayrıca Ankara üzerinden de başvuruda bulunabilirler. En yakın olan ise Gaziantep bölgesi olduğu için, Gaziantep İDATA Ofislerinden başvuru yapmaları daha mantıklı gelmektedir. Tüm dünya ülkelerine vize başvurusu yapmaya yetkili vize hizmeti veren aracı kurumdur.


Idata vize islemleri

Ol Giriş Yap Şifremi Unuttum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.