27 Mayıs 2019 Pazartesi

Izmir almanya başkonsolosluğu vize başvurusu

Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerini kapsamaktadır ve ayrıca Antalya, Burdur ve Isparta. Vize Başvuru Saatleri. Adres: Korutürk Mah.


Izmir almanya başkonsolosluğu vize başvurusu

Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Tarafımızdan talep edeceğiniz danışmanlık hizmeti sonucunda alacağınız profesyonel destek.


Eğer yerinde bilgi almak isterseniz, içeri girememe gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Ancak öncesinde randevu almanız zorunlu hale getirilmiştir.


Burada yer alan bilgilerin doğruluğunu işlemlerinize başlamadan önce mutlak suretle teyit ediniz. ALMANYA BAŞKONSOLOSLUĞU İZMİR.


Izmir almanya başkonsolosluğu vize başvurusu

Kültürel vize başvurusu için hizmet sağlayıcı kurum, kuruluş, dernek veya organizasyon tarafından adınıza düzenlenmiş bir davetiye belgesi olmalıdır. Başvurularınız şahsen bizim tarafımızdan yapılabilmektedir.


Başkonsolosluk sizlere bazı hizmetler sunmakta ve. Tüm vize tipleriniz için sizin yerinize başvuru gerçekleştirebilmekteyiz. Yaşanılan şehrin hangi konsolosluğa bağlı olduğu konusunda bilgi sahibi olmayanlar bu ülkenin anlaştığı tek şirketi olan İDATA’dan öğrenebilmektedir.


Izmir almanya başkonsolosluğu vize başvurusu

Eğer daha önceden bir pasaportunuz varsa ve dönüş tarihinizden itibaren ay daha geçerlilik süresi kalıyor ise bu pasaport ile başvuru yapabilirsiniz. Yatırılan vize ücretleri tek vize başvurusu için geçerlidir. Yani kez vize harç bedeli yatırıldığında kez vize başvurusu yapılabilir.


Bu nedenle, yapılan başvuruların doğru ve olumlu sonuçlanması için diğer evrakları da zamanında teslim edilmelidir. Ancak yine de tüm vize başvurularında yanınızda mutlaka bulundurmanız gereken belli başlı evraklar vardır.


VİZE REJİMİNDE GÜNCELLEME. Doğru ve eksiksiz vize başvurusu, size zaman kazandırarak işinize başarılı bir adımla başlamanızı sağlar. Almanya çalışma vizesi.


Günümüzde İtalya ve Türkiye arasında herkes için geçerli olan bir vize muafiyeti anlaşması bulunmamaktadır. Ancak yeşil, gri ve siyah pasaporta sahip Türk vatandaşlarının ayı geçmeyecek seyahatlerinde İtalya vizesi için ayrıcalığı olduğu söylenebilir. Umuma Mahsus (Bordo çipli) pasaport.


Konsolosluk bünyesinde vize başvuruları da kabul edilmektedir. Vakit kaybetmeden vize işlemlerinizi halledelim. Pasaport için konsolosluğa verilen parmak izi kabul edilmemektedir. Ankara vize işlemi için yapılması gerekenler hakkında bilgiler içerir.


Başvurunuz sonunda sizden alınan pasaportunuz kuryeler aracılığı ile anında size ulaştırılmak üzere yollanıyor. Ancak yetkililerin vize başvurularını daha detaylı incelemeye tabii tutması, vize başvurusu yapan kişilerden yeni evrak talep etmesi, konsolosluğun çalışma yoğunluğuna bağlı olarak bu süre ile iş gününe kadar uzayabilmektedir.


Bu nedenle planlanan seyahat tarihinden ay önce vize başvurularının yapılaması ve tüm yasal işlemlerin tamamlanması tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.