7 Haziran 2019 Cuma

Güvenlik arşiv formu

Elemanı Ön Değerlendirme Formları. Müdürlüğümüze yapılacak başvurularda talep edilmesi durumunda yeni formun doldurulması gerekmektedir. Unsubscribe from Konu Neydi?


Subscribe Subscribed. Ayrıca aklınıza takılan soruları yorum k. Formu Bilgisayar ortamında Doldurmak ve yazıcı çıktısı almak için altta yazan “ İNDİR ” linkine tıklayarak bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.

Not 2: Nüfus cüzdanı onaylayanın bölümü boş bırakılacak bu bölümde imza ve onay olmayacaktır. Bireylerin temel hak ve özgürlüklerini korumak için hukuk ilkeleri çerçevesinde güvenliği sağlamak. Taşeron işçiler yeni çıkarılan KHK ile kamuya. Koronadan önce verdim dosyayı ayı bulmak üzere işlem yapmışlarmıdır acaba yoksa.


Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl Fotoğraf 2. Telefon numarası belirtmeyi unutmayınız. ARŞİV ARAŞTIRMA FORMU Word - İNDİR.


Sonrasında ise Valilik ilgili öğretmen hakkında güvenlik soruşturması yapacak.

Formu doldururken mutlaka gerçek bilgilerinizi yazarak, olması gerektiği prensibine göre kontrol etmelisiniz. Aksi taktirde okulu kazanıp, mezun olsanız bile bu araştırmalar son bulup, raporunuz iletildiği andan okuldan. Uzman Çavuşluğa başlayacak arkadaşlarım öncelikle Hayırlı olsun.


Sınav ve mülakata gitmeyi hak kazanan adaylardan istenen bir belge mevcuttur bu belge size ait olan sizin bilgileriniz ile dolacak olan güvenlik araştırma ve arşiv formu. Anayasa Mahkemesinin, devlet memurluğuna alınmada güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasını öngören kanuni. Sözleşmeli öğretmen tarafından güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu doldurularak teslim edilecek.


Boş bir formun boş bir şekilde doldurulması sizleri yanıltacağını düşünerek ne yazık ki doldurulmuş örnek yayınlayamıyoruz. Güvenlik ve Arşiv Araştırma Formu Word. Fakat yukarıdaki adımları takip ederek formu doğru bir şekilde doldurabilirsiniz.


Bu forum el yazı ile degil daktilo ya da bilgisayara doldurulması gerekir. Adı Soyadı: Adınızı, varsa ikinci adınızı ve soyadınızı kısaltma yapmadan okunaklı olarak yazınız. ADI VE SOYADI : FOTOĞRAF İKAMETGÂH (MERNİS) ADRESİ :Nüfusta kayıtlı olduğu açık adres yazılacaktır. Formda sizden kimlik bilgileriniz,okul bilgileriniz ve aile bilgileriniz istenmektedir.


Devlet memurluğuna ilk ataması yapılacak olan öğretmen,sağlık memuru,zabıt katibi v. Bilgiler mutlaka doğru doldurmalısınız. Bu nedenle de eğer eliniz ile doldurursanız kabul etmeyeceklerdir.


Nüfus kayıtlarında yapılan tashih ve değişiklikler belirtilmek ve isimler açıkça yazılmak suretiyle sorular noksansız cevaplandırılır.

Soruşturma ve araştırma evre ve sonucu bilmesi. Formlara, kişinin son ay içinde cepheden çekilmiş. EXCEL veya WORD formatında yazı ekinden indirebilirsiniz.


MADDE 14- Aynı Yönetmeliğin inci maddesinde yer alan “Bakanlar Kurulu” ibaresi “Cumhurbaşkanı” şeklinde değiştirilmiştir. MADDE 15- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe. Kategori : Soru-Cevap - Etiketler : arşiv araştırma formu, arşiv araştırma formu doldurulmuş örneği, arşiv araştırma formu indir, arşiv araştırma formu kaç adet doldurulur, arşiv araştırma formu nasıl doldurulur, güvenlik araştırması ve arşiv araştırma formu, güvenlik araştırması ve arşiv araştırma formu nasıl doldurulur, güvenlik soruşturması formu.


GÜvenlik soruşturmasi ve arşİv araştirmasi formu. FOTOĞRAF: Soyadı : Adı : 1-İkametgah Adresi : 2-Halen Oturma Adresi : 3-Öğrenim Durumu Tarihten Tari. GÜVENLİK SORUŞTURMASI FORMU İÇİN TIKLAYIN.


Formların bilgisayarda veya daktiloda doldurulması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.