11 Haziran 2019 Salı

Güvenlik soruşturması arşiv formu

Yalova Termal Kaplıcaları Ankara Eğitim ve Dinlenme Tesisi. Müdürlüğümüze yapılacak başvurularda talep edilmesi durumunda yeni formun doldurulması gerekmektedir. Söz konusu form bilgisayar ortamında eksiksiz bir şekilde doldurulmalı ve alınan çıktı aday tarafından imzalanmalıdır.


Elemanı Ön Değerlendirme Formları. Nelere dikkat etmek gerekir gibi konularda ihtiyaca binaen bu yazımızı siz değerli ziyaretçilerimize sunuyoruz.


Kanun hükmünde kararnameler ile 6sayılı Devlet Memurları Kanunu`na memurluğa giriş şartı olarak güvenlik ve arşiv.

Not 2: Nüfus cüzdanı onaylayanın bölümü boş bırakılacak bu bölümde imza ve onay olmayacaktır. Anayasa Mahkemesi tarafından bu hukuksuzluğun önüne geçilmiştir.


Meclisten geçmesi beklenen yeni teklif bir çok yenilik. Ancak dava açılmış ise karar. Soruşturmaya ilişkin birimlerin iş yoğunluğu da süre üzerinde etkili olabilir. FORUM KANUNLAR HAKİMLER SAVCILAR YÜK.


Sözleşmeli öğretmen tarafından güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu doldurularak teslim edilecek. Sonrasında ise Valilik ilgili öğretmen hakkında güvenlik soruşturması yapacak.

Soruşturmanın ve arşiv araştırmasının tamamlanması ile birlikte "olumlu" sonuç alanlara tebligat yapılacak ve tebligat tarihinden itibaren gün içerisinde görevlerine. DOLDURULURKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Formun, formatına uygun olarak nüsha hatasız, eksiksiz ve silinti, kazıntı yapılmadan doldurulması esastır. GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU.


Formda sizden kimlik bilgileriniz,okul bilgileriniz ve aile bilgileriniz istenmektedir. Bilgiler mutlaka doğru doldurmalısınız. Ayrıca kurumlar tarafından bu formun Daktilo veya Bilgisayar tarafından doldurulması istenmektedir. Bu nedenle de eğer eliniz ile doldurursanız kabul etmeyeceklerdir.


Buna göre güvenlik soruşturmasına tabi olan kamu görevlilerinin eşi ile birinci derece kan ve sıhri hısımları ile sınırlı kalmak kaydıyla araştırma yapılabilecek. Bu sorunu aşmak adına örnek bir form doldurdum. ADI VE SOYADI : FOTOĞRAF İKAMETGÂH (MERNİS) ADRESİ :Nüfusta kayıtlı olduğu açık adres yazılacaktır. EXCEL veya WORD formatında yazı ekinden indirebilirsiniz.


Yapılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması ile ilgili sonuçlar Yüksekokul Yönetim Kurulunca değerlendirilerek karara bağlanır. Güvenlik Şube Müdürlüğünün istemiş olduğu yeni formattır. Kesin kayıt-kabul” başlıklı 22. Geçici kaydı yapılan adayların inci maddede belirtilen esaslara göre Yüksekokul Müdürlüklerince güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması.


Müdürlüğümüz emrine ilk atama olarak atanan tüm personele göreve başlamadan önce 6Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesine göre güvenlik soruşturm.

BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURULMASI ZORUNLUDUR. Formların bilgisayarda veya daktiloda doldurulması gerekmektedir. Bu gün bazı sitelerde güvenlik soruşturması bitmeden (ki aydan bitmez) işten ayrılmayın gibi öneriler vardı.


Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir. Bu süre zarfında aday öğrenci oluyorsunuz. Okuldayken güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanmasından dolayı elenen çok fazla insan var.


Bu belgenin amacı hakkınızda araştırma yapılmak amacıyla doldurulmaktadır. Soruşturma ve araştırma evre ve sonucu bilmesi gerekenlerden başkasına açıklanmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.