5 Haziran 2019 Çarşamba

Güvenlik soruşturmasi ve arşİv araştirmasi formu

Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl Fotoğraf 2. Halen Oturma Adresi : 3. Müdürlüğümüze yapılacak başvurularda talep edilmesi durumunda yeni formun doldurulması gerek. Bu sorunu aşmak adına örnek bir form doldurdum.


Fotoğraf kısmını form tamamlandıktan sonra bilgisayardan çıktı alıp yapıştırabilirsiniz. Resmi kurumların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına konu olacak şahsın bilgilerini ve şahsa 1. En Son Bitirdiği Okulun Adı ve Yeri : …….


Aileye Dair Bilgiler. Bireylerin temel hak ve özgürlüklerini korumak için hukuk ilkeleri çerçevesinde güvenliği sağlamak. Form nüsha eksiksiz, hatasız, silinti, kazıntı yapılmadan bilgisayarda doldurulmalıdır.


Güvenlik soruşturmasi ve arşİv araştirmasi formu

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR. Bütün adresler, kısaltma yapılmaksızın semt, cadde, sokak ve kapı numaraları yazılmak suretiyle doldurulmalıdır.


Form nüsha eksiksiz, hatasız, silinti, kazıntı yapılmadan bilgisayarda doldurulmalıdır. Formların bilgisayarda veya daktiloda doldurulması gerekmektedir. Müdürlüğümüz emrine ilk atama olarak atanan tüm personele göreve başlamadan önce 6Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.


Maddesine göre güvenlik soruşturm. Forma ulaşmak için ek dosyaya tıklayınız. NOT: Bu Form Bilgisayarda Nüsha Doldurulacak Müftülüğümüze teslim edilecektir. Formu aşağıdan indirebilirsiniz.


BİYOMETRİK FOTOĞRAFEk - 1. Aday tarafından adet. Taşeron işçilerin kadroya geçmesi süreci ile ilgili detaylar araştırılıyor. Vatandaşlar sürecin nasıl ilerleyeceğini merak ediyorlar.


Güvenlik soruşturmasi ve arşİv araştirmasi formu

Kadroya geçmek isteyen. SOYADI FOTOĞRAF ADI 1. Ikametgah Adresi : 2. AİLEYE AİT BİLGİLER Soyadı - Adı Doğum Yeri. Soyadı Adı - Doğum yeri ve Tarihi - Uyrukluğu - Yaşayanların Adresi. Babasının: Annesinin: Eşinin: Karde�.


Güvenlik soruşturmasi ve arşİv araştirmasi formu

En son bitirdiği Okulun Adı ve Yeri Tarihten Tarihe. Soyadı adı Doğum yeri ve tarihi Uyrukluğu Yaşayanların Adresi. HİZMETE ÖZEL İÇİNDEKİLER. VE ARŞİV ARAŞTIRMASI.


Dağıtım Çizelgesi I Uygulama Talimatı II I. AMAÇ KAPSAM DAYANAK TANIMLAR 1-II. KIRŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ Ahi Evran Mah. Arşiv Araştırması Formları, Başkanlığımızca kabul edilmeyecektir.


Güvenlik Soruşturması v. HALEN OTURMA ADRESİ. SORUŞTURMASI TAMAMLANAN ÖĞRETMENLER İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.