25 Haziran 2019 Salı

Hindistan vizesi online başvuru

Fakat bunun için ilk olarak başvuru sahiplerinin gerekli şartları. Vize başvuru formu online olarak doldurulmaktadır. Yetkilimiz en erken sürede randevunuzu ayarlayacaktır. Sizin yapmanız gereken tek şey randevu günü Büyükelçilik veya.


Ancak aşağıda yer alan ülkelerin vatandaşları işlemlerini online şekilde yaparak vizelerini. Formun doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması vize işlem sürecinin. Formun son sayfasında, başvuru sahibinin güncel bir fotoğrafının taranması ile işlem tamamlanır. Electronic Visa India veya eVisa India, başvuru formu doldurulduktan ila saat sonra verilir.


Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz. Online randevu sistemi üzerinden randevu alınarak mesleki durumunuza göre turistik vize için gerekli evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


Hindistan vizesi online başvuru

Aşağıda yer alan Vize Bilgi Formunu doldurup, vize başvurusu için gereken evraklarla birlikte gönderdiğiniz takdirde Konsolosluğun resmi sitesinde yer alan online başvuru formunu sizin yerinize doldurabiliriz ve randevunuzu alarak başvurunuz için gereken tüm hazırlıkları gerçekleştirebiliriz. Başvuru formunu İngilizce olarak doldurabilirsiniz.


Hindistan Vize Başvurusu çevrimiçi olarak tamamlanabilir. Soyadınızı tam olarak pasaportunuzda gösterildiği gibi girin Soyadı Soyadı veya Soyadı olarak da bilinir. TÜM adları pasaportunuzda göründükleri şekilde girin. Başvurunuzu yapacak olan vize uzmanlarına, formda yer alamsı gereken bilgilerinizi eksiksiz olacak şekilde iletmelisiniz.


Randevu gününde istenen evraklar ile birlikte. Online vize başvuru formu her başvuru yapan kişi için ayrı ayrı doldurulması gerekir. Online başvuru sonrasında evrak teslimi için konsolosluğa bizzat gitmeniz gerekir. Başvurunuz için gerekli olan online başvuru formunu doldurtmak ve gerekli diğer belgeler konusunda bilgi almak için, merkezimizin vize danışmanları ile iletişim kurabilirsiniz.


V ize başvuru formu İngilizce ve eksiksiz olarak doldurmalısınız. Doldurma işlemi bittikten sonra mutlaka konfirme edilmiş çıktısı almalısınız. Tarafımızdan doldurulmaktadır.


Seyahatlerinde ) 5. Bu mülakata Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ ve. Aksi takdirde vize başvurusu onaylanmaz. Bu bağlamda online olarak yapılacak başvuru ile gerekli olan tüm belgeler hazırlandıktan sonra yetkili mercilere ulaştırılmalıdır. Konsolosluk tarafından oluşturulmuş olup, vize talep eden kişi hakkında bilgi edinilebilmesini amaçlayan ana başlıklar içermektedir.


Hindistan vizesi online başvuru

Dosyayı indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet. Ankara’dan randevuya katılabilirsiniz. Bizi Takip Edin: ΞΞ.


Ek olarak bu ön başvuru. Genelde 5-iş günü sonrasına randevu alınabilmekte ve 1-iş günü içerisinde başvurunuz sonuçlanmaktadır.


Hindistan vizesi online başvuru

Bahsetmiş olduğumuz ölçüler ve özelliklere sahip olan biometrik fotoğrafınızı taratılıp sisteme yüklenmesi ile birlikte online başvuru sürecini bitirmiş. Vize ’yi aldıktan sonra vize süreciniz. Telefon numarasından arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.


Konsolosluğun resmi internet sitesinden gerekli adımları takip ederek online formun eksiksiz ve doğru bir şeklide doldurulması gerekmektedir. Gerekli yere aşağıda belirtilen kriterlerdeki biyometrik fotoğrafı yüklemeyi unutmamalısınız.


Formu doldurma işlemi tamamlandıktan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.