7 Haziran 2019 Cuma

Iphone operatör ismi değiştirme

LÜTFEN DİSLİKE I HEMEN ATMAYINIZ. OS ‘un kısıtlı özelleştirme seçeneklerinden sıkıldı iseniz bu haberimiz tam sizlik.


Böylece telefonunuzun üst kısmında operatör ismi yerine dilediğini isim gözükecektir. Değiştirdiğiniz ismin gözükmesi birkaç dakika sürebilmektedir. Telefonunuzu kapatıp açtığınızda yeni operatör ismi gözükecektir.


Birlikte gerçekleştireceğimiz ayar sonrasında artık operatör ismi yerini sizin belirlediğiniz isme bırakacaktır. X’de çalışmayan arkadaşlar alttaki konuya göz atabilir.


Bugün, telefonda operatör ismini değiştirme işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağız. Türk telekom hat sahipleri, operatör adını değiştirmek için Selfy üyesi olması gerekiyor. Turkcell operatör ismi değiştirme nasıl yapılır gibi sorular oldukça sık bir şekilde gündeme gelmeye başladı, bizler de sizler için bu konuyu ele alarak telefonunuzun ekranındaki Turkcell yazısını değiştirme işleminin nasıl yapıldığını bu yazımızda anlatacağız.


Iphone operatör ismi değiştirme

Ve karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor. Karşınıza çıkmış olan operatör listesi içerisinden kendi operatörünüzü seçebilir ve operatör değiştirme işlemini bu şekilde gerçekleştirmiş olabilirsiniz.


Telefonda Yazan Şebeke İsmi Değiştirme Aşağıdaki resimlerden ne demek istediğimizi kolayca anlayabilirsiniz. Türk Telekom) oldu, biz burada ve bildirim çubuğunda yazan “Avea” yazısını istediğimiz gibi değiştirebiliriz.


Erkekler Ne Diyor 9. D Vodafoneda kullandım Turkcell iyidir: Kızlar Ne Diyor 1. Türk Telekom operatör ismi değiştirme hizmeti sunarak kullanıcılarının hatlarını özelleştirmeye imkan tanıyor. Aksi takdirde internet, MMS ve diğer işlemlerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Operatör İsmi Değiştirme (Jailbreaksiz). Adım Uygulama size mevcut operatör versiyonunu soracaktır.


Current Carrier Version kısmına 13. BB Settings ve Glyphboard sağolsun yukarıya operatör isminin yanına Apple logosu ekledim Alıntıları Göster ios kullanıyorum.


Iphone operatör ismi değiştirme

Bir sonraki ekranda, “Device” bölümünden kullanmakta olduğumuz cihazı, “Carrier” bölümündeki uzun listeden ise abonesi olduğumuz operatörü seçip, devam ediyoruz. Etiket: operatör ismi değiştirme. Bellede bir kaç tane denedim işe yaramadı. Her bir aygıtın adını kolayca tanıyacağınız bir adla nasıl değiştirebileceğinizi öğrenin.


O uygulamayla operatör kısmındaki ve saat kısmındaki yazıları değiştirebiliyorduk. Sayfamızdan Turkcell avantajlarını yakalayın.


Eski operatöre yeniden geri dönmek için geçiş süresi veya bekleme süresi ne kadar? Bir operatörden diğer operatöre geçtikten sonra, mobil operatörünüzü tekrar değiştirmek veya geri dönmek için ne kadar bir zaman beklemeniz gerekmektedir?


Commander Uğraştırıcı, ayrıca Macbook sahipleri ne yapacak. Görüşünüze saygılıyım ama hiç de uğraştırıcı değil, diğer yöntemlerle kıyaslar isek aksine çok kolay: Daha da kolay olamazdı bence. Resimleri seçin ve tuşa basın bu kadar basit.


Türk Telekom Selfy sisteminde cep telefonlarının ekranındaki operatör alanında görülen ismi değiştirebilirsiniz. Forumda birkac kez zeppelin calismadigi soylemistim. BurakCan Yetkili Yönetici. MetinApple Sever.


Iphone operatör ismi değiştirme

Emeğinize sağlık arkadaşlar. Bu çağrıdan sonra da Vodafone’dan operatör ismi değiştirme çağrısı geldi. Koronavirüs salgını dünyanın neredeyse tek gündem maddesi haline geldi.


Haliyle Türkiye’de de bu gündem yoğun ve Türkiye’de koronavirüs vakalarındaki artışa karşılık herkes acil bir durum olmadığı sürece evinde kalmaya çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.