25 Temmuz 2019 Perşembe

Hollanda vizesi için

Step Before you decide to apply for a visa please make sure you familiarize yourself with the information on the visa subclass you are applying for. Oradaki tüm ekibe beni dinledikleri ve tüm sorularımı sıkılmadan yanıtladıkları için teşekkür ederim. Hollanda vizesi alamam diye düşünüyordum.


Bir kişi aracılığıyla ulaştırabilirsiniz. Belgelerle temin edilmesi ve içerikleri hakkında yetkililerimizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

Vize, bir ülkeye girebilmek için o ülkenin yetkili makamlarından alınması gereken izindir. Bu uygulamaya göre hususi yeşil pasaport, gri hizmet pasaportu ve siyah.


Bu vize türlerindeki evraklar kişinin çalışma durumu veya sosyal durumuna göre değişiklik gösterebilir ve. Bunun için işlemlere başlamadan önce hangi vize tipine başvuru yapılacağını belirlemek gerekmektedir. Schengen vize başvurusu yapmalarına gerek yoktur! Bu belgelerden bir tanesi ziyaret etmek istediğiniz kişinin sizi davet ettiğini gösterir belgedir.


Daha detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Eğer anadiliniz İngilizce değilse, IELTS (en az puan ile) ya da TOEFL (yazılı sınavdan en az 5puan, bilgisayar bazlı sınavdan en az 2puan ile) gibi bir İngilizce sınavından geçmeniz gerekir. VİZE İÇİN GEREKLİ BELGELER. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız. Seyahat amacınıza uygun, kişisel evraklarınzın başvuru sahibini en iyi anlatacak evrak, dilekçeler ve seyahat planlaması.


Vize başvurusu için evrakların tamamı eksiksiz şekilde hazır olmalıdır. Belgelerin firmamıza ulaşmasının akabinde vize işlemlerinizi ivedilikle başlatmaktayız. Ayrıca TL Vfs Global tarafından hizmet harcı alınmaktadır. Yani başvuru için ödemeniz gereken toplam ücret 3TL.


Evraklarınız gidiş amacınıza göre farklılıklar gösterebilir,lütfen bunları göz önünde bulundurun. Ulusal Vizesi (D Tipi vize) başvuruları yalnızca hollanda Konsolosluğu’na ve hollanda Büyükelçiliği’ne birebir başvuru yapılarak alınabilir. Sitemiz de ve eraytur. Ayrıca elbette vize basılacak boş sayfanız olması da gerekiyor.


Konu ile ilgili daha fazla detay için bizlerle iletişime. Eksiksiz, doğru bilgilerle doldurulan başvuru formu süreci başlatır.


Haftanın belirli günlerinde konsolosluk aracısız yapılacak vize başvurularını kabul edebilmektedir.

Konsolosluklara ve vize başvuru merkezlerine yapılacak vize başvurularında yaş farketmeksizin tüm başvuru sahipleri için randevu. Fakat özellikle Hususi Pasaport sahiplerinin çalıştıkları kurumdan yurtdışına çıkış izni almak için gerçekleştirilmesi gereken ekstra. Pasaportunuz on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Bu ülkeye seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası Zorunludur.


Vize işlemleri için yetkili başvuru merkezi VFS Global vize başvuru merkezidir. MVV basvurusu yapmak için. Kullanıcılar için bilgi amaçlı olarak sunulmuştur. Ataköy 7-8-9-Mah.


Bu anlaşmanın amacı, Türkiye ile AB arasındaki bağları güçlendirmektir. Bu, Türk vatandaşlarının serbest dolaşımını yavaş yavaş getirerek yapılır. Kısıtlamalar AB’de yaşamak ve hizmet sunma özgürlüğü için kaldırılmaktadır. Defa SCHENGEN VİZESİ Alacak Kişiler Şahsen Başvurmak Zorundadır.


HOLLANDA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER. Normal koşullarda ortalama günde sonuçlanan başvurular, bazı farklı koşullarda ay kadar sürebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.