31 Temmuz 2019 Çarşamba

İsveç İngiltere İbrahimovic rövaşata

İsveç İngiltere İbrahimovic rövaşata

Harika bi Rövaşata Golü. TÜRKİYE 3:ÇEK CUMHURİYETİ MAÇIN ÖYKÜSÜ MAÇ İÇİ GİZLİ KONUŞMALAR HAKEMLERİN TELSİZ KONUŞMALARI - Duration: 10:43. Yükselişe geçenler.


Sonraki oynatılıyor. Jeffrey Epstein Pouvoir, argent et perversion, la band. Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı. Zlatan Ibrahimovic ’ten gelmişti.


PSG 4-Marsilya (Maç Özeti Ekim Pazar) izlem. Ev sahibi ekibin 2-kaybettiği mücadeleye damga vuran Ibrahimovic oldu. Liverpool 2-Tottenham (Maç Özeti Ekim Pazar) izleme. Milli Takımı kaptanı Steven Gerrard’ı da oldukça etkiledi.


İsveç İngiltere İbrahimovic rövaşata

Maç sonrasında mikrofonlara konuşan deneyimli futbolcu bu golü hayatında canlı olarak gördüğü en güzel gol olarak nitelendirdi. Merhabalar, rövaşata nedir? Maç zamanı gelen topa havada müdahele etmek için ayakları kaldırıp kişinin kendisini yere ve geriye doğru atması ve.


Enfes bir rövaşata golü atan Bekir, geçtiğimiz hafta İbrahimovic ’in İsveç formasıyla İngiltere ’ye önceki gece de Milan’ın stoperi Mexes’in Anderlecht’e attığı rövaşata golüyle nazire yaptı. Tweetle: 17:İbrahimovic en güzel golü, spor, video Yorum Yok. Sponsorlu Bağlantılar: 1Yılın golü olarak adlandırılan İbrahimoviçin muhteşem rövaşata golü videosu sizlerle. Fiorentina – Barcelona 02.


Dünya Bu Rövaşata Golleri Konuşuyor - İzleneo. Dün akşam oynanan Juventus-Real Madrid maçında Cristiano Ronaldo, muhteşem bir gole imza attı.


Portekizli yıldız, yerden metreden daha fazla yükseldi ve. Dünya Kupaları’nda yıl içerisinde ilk defa çeyrek finale yükselme başarısını gösterdiği şu günlerde, Ibrahimovic hakkında konuşulması bir açıdan oldukça üzücü.


U-kadrosuna çağrıldı. Burada takımı ile maçta gol atma başarısı gösterdi. Sahalarda ender rastlanan bir gol oldu. Ceza sahası dışından röveşata golüne futbolda çok rastlanılmıyor.


Sosyal medyada paylaşılan bir rövaşata golü izleyenleri şaşkına çevirdi. Federasyon yetkilileri, 35.


FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde yarın karşılaşacak İsveç ile İngiltere arasındaki rekabette ilk maç yıl önce oynandı. Futbol ve futbola dair herşey burada. Sayfamızda takip ettiğiniz iddaa tahmincisinin bahislerini görüntüleyebilir, kendi iddaa tahmininizi yapabilirsiniz.


İsveç İngiltere İbrahimovic rövaşata

Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. The Local’ın haberine göre yıldız oyuncunun attığı gol posta pullarına basılıp, satışa çıkarıldı.


Gürcistan - Yunanistan - Maç Özeti. Video İstatistikleri. Diese Begegnung wurde von keinem anderen User besucht.


Sezon golü Asist: Anders Svensson, pas, 1. Ama İngiltere kazanırsa İngiltere geleceksin ve İngiltere forması giyip benimle Wembley’de devre arasında balık ve cips yiyeceksin” yanıtını verdi. Hem saha içinde hem de saha dışında sıra dışı oldu.


Attığı her golde kendine has imzası vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.