23 Temmuz 2019 Salı

Marka tescil başvuru formu örneği

Arama Yap Formu Temizle. Lütfen Merkez Ofisimizi Arayınız. Marka Tipi Marka Adı.


Bu ön başvuru formunu doldurduktan sonra marka tescili uzmanlarımız en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir. Firmamız marka tescil başvurusunda ve marka vekillik hizmetinde uzman kadromuz.

Bu belge, Ticaret Sicili, Ticaret Odası, Sanayi Odası. Tasarım Başvuru, Yayım ve Tescil Ücretleri, tescil edilecek ürünün resim sayısına ve ek resim adedine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Başvuru sahibi tarafından a soya kaşe ve imza yapılarak onaylanacaktır. Hızlı başvuru için formu doldurabilirsiniz.


Bir ticari firmanın olmazsa olmazlarından bir tanesi markasıdır. Yapılan işi, ürün ya da servisi en iy. Bu evraklar şu şekilde olmaktadır. C kimlik no, varsa logo örneği gerekmektedir.

Eğer firma adına yapılacaksa vekaletname, vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi, logo örneği. Bu işlem bir nevi tescil için en önemli basamaktır. Bu sayede, tescil edilme. Adres: Via Green Plaza, Mustafa Kemal Mah.


Faydalı Model Har�. Domain adı marka tescil belgesindeki isimle birebir aynı olmalıdır. Patent Örneği Nasıl Olur?


Bir marka başvurusu, önceki marka sahibinin başvurunun tesciline açıkça muvafakat ettiğini gösterir belgenin Kuruma sunulması hâlinde Kanunun inci maddesinin inci fıkrasının (ç) bendine göre reddedilememektedir. Muvafakatname, başvuru formu ile birlikte veya karara itiraz halinde itiraz hakkında karar verilene kadar Kuruma.


MARKA TESCİL BAŞVURU FORMU embed ) Download. Logo tescili marka ismi ile birlikte tescil edilebileceği gibi tek başına yani şekil olarak tasarım tescili ile de koruma altına alınabilir. TÜRPATENT Kurumunun uzmanı markayı inceledikten sonra tescil edilmesi için gerekli koşulları taşımadığına kanaat getirir ise başvuru yapılmış marka için “RED” ya da “KISMİ RED” kararı verebilmektedir. Bu verilen kararlara.


Türkiye’deki marka tescil başvurusu red edilirse, uluslararası tescil başvurusu da red edilir. Madrid Sisteminde de markanın koruma süresi yıldır. Bir markanın tescil edilmesi ile ilgili işlemler için ödenmesi gerekli olan ücretin KHK’da belirtilen süreler içinde ödenememesi hâlinde, marka başvurusu geri çekilmiş kabul edilir.


Türkiye’de tescilli ya da başvuru halinde bir marka olması gerekir.

Etiket ve ambalaj örneği. Tek bir başvuru formu doldurulur (MM2). Bize e-postadan ulaşabilirsiniz. Noter Tastiği gerekmez.


Tasarımcılarımız tarafından Kurumsal Kimlik çalışılarak logo oluşturulması firmanız adına daha faydalı olacaktır. Elle doldurulmuş başvuru dilekçeleri kabul edilmez.


Bu formun doldurulması biraz karışık olabileceği için tüm aşamalarını tek tek açıklamaya karar verdim. Ancak öncelikle dikkat etmeniz gereken konu, bu formu bilgisayar ile doldurmanız gerektiğidir.


Güncel marka başvuru formunu doc word formatında indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Güvenlik Eğitim Kurumu olarak sektörün eğitim ve kalite standartlarını belirliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.