28 Ağustos 2019 Çarşamba

Ingiltere vize için fotoğraf özellikleri

Biometrik fotoğrafta olması gereken özellikler. NGİLTERE VİZESİ FOTOĞRAF ÖZELLİKLERİ. Fotoğraf kağıdına renkli olarak baskı olmalıdır. Yüksekliği 45mm genişliği 35mm olmalıdır.


Tüm yüzü kaplayan fotoğraf direkt kameraya bakar şekilde çekilmiş olmalıdır.

Yüz, fotoğrafın yaklaşık yüzde 50’sini kapsamalıdır. Düşük Parlaklıkta (mat), düz beyaz fotoğraf kağıdına basılmış (arka plan renginde herhangi bir soğuk damga yada yazı bulunmamalıdır.) 4. Yüz hatlarınızın görünmesi için beyaz arka plana çekilmiş olacak. Büyükelçiliği Şehit Ersan cad.


Sizden istenen tüm bilgi ve belgeler gibi, sizi açıkça tanımlayan vesikalık fotoğrafların olması da başvuru şartları arasında yer alıyor. Amerika vize başvurusu yaparken doldurulan Ds 1formu, en son aşamada belirtilen özelliklere sahip dijital bir Amerikan vize fotoğrafı eklemenizi gerektirir.


Bu yazımızda Amerika vize fotoğraf özellikleri ile ilgili tüm ayrıntıları sizler için derledik. Vizesi vesikalık fotoğrafı biyometrik fotoğraf olmalı ve başvuru sahibinin yüzünün tüm ayrıntılarını göstermelidir.

Vize başvuruları için gerekli olan fotoğraf ebat özellikleri ve örneği, Temel bilgiler. Her vize başvurusu için fotoğraf aşağıda da belirtileceği üzere temel olarak çerçevesiz, yüzü tam olarak gösteren ve renkli bir fotoğraf olmalıdır. Turistik Vize, Ticari Vize ya da Aile Ziyareti Vizesi gibi) başvuru yapmışsa vize işlemleri başvuru tarihinden itibaren hafta ile hafta aralığında tamamlanmaktadır.


Ayrıca alın ve yüz kısmı tam olarak görünmeli gülümseme olmamalı ve dişler görünmemelidir. Ancak yüzün ana özellikleri fotoğrafta görülmelidir.


Fotograf: İngiltere vize başvurusu için artık fotoğraf istenmemektedir. Temelde İngiltere ’ye gitmek için aldığınız vize Birleşik Krallık vizesi olup, İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda ülkelerinin tamamına seyahat hakkı tanır. Varsa eski pasaportunuz. Forma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


Bu form danışmanlarınız yardımı ile tümü İngilizce olacak şekilde siyah tükenmez kalem ile doldurulmalı. Göçmen Olmayan Vize için gerekli fotoğraf özellikleri : Vize başvurunuz için gerekli fotoğrafınızın boyut ve içerik bakımından belli kriterlere uyması gerekmektedir.


Konsolosluğu vize başvuru formu. Bu kriterlere uymayan bir fotoğraf yüklemeniz, vize başvuru sürenizin uzamasına sebep olabilir.


Bu olup olmadığını Hindistan eTourist Vizesi, Hindistan e-Tıp Vizesi or Hindistan e-Ticaret Vizesi, tüm bu Hint Vizesi çevrimiçi (eVisa Hindistan) ortak yüz fotoğrafı gerektirir. Merhaba, İngiltere vize başvurusu için biyometrik fotoğraf istenmemektedir.


Başvuru Merkezlerinden randevu alınır. Konaklama seçenekleriniz bolsa ve kararsızsanız, blogumuzda önceki günlerde kaleme aldığımız En İyi Londra Otelleri ve Öne Çıkan Özellikleri başlıklı yazımızı incelemeyi ihmal etmeyin!

Yurtdışı seyahatler için yapılan vize başvurularında neredeyse tüm ülkeler belli standartlarda biyometrik fotoğraf talep etmektedir. Tarafımızdan doldurulmaktadır. Seyahatlerinde ) 5. ICAO standartlarına uygun çekilmesi gereken biyometrik fotoğraflarla ilgili belirli şartlar bulunmaktadır.


Bu şartları sağlamayan. Fransa turistik vize başvurusu için fotoğraf boyutunda yapılan en küçük hata bile başvuru merkezi tarafından reddedilmektedir. Fransa vize başvuru sürecinde Euroasia GVS ile çalışmak bu açıdan size kolaylık sağlar. Avrupa ülkeleriyle Türkiye arasında imzalanmış bir antlaşma olduğu söylenebilir.


Ankara Antlaşmasının özellikleri nelerdir? Her yeni vize işleminden önce yeniden yapılmaktadır. Biyometri fotoğraf nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.