20 Ağustos 2019 Salı

Ingiltere vize işlemleri ankara

Vize Merkezi sizlere evrak. Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerinin internet sitesinden üyelik işlemleri yapılarak başvuru yapılacak vize merkezi seçilmeli ve vize başvuru formu online olarak doldurulmalıdır. Online vize başvuru aşamasında vize türü ile ilgili olarak İngiltere ’ye seyahat etme nedeninizi destekleyecek sorular yer alıyor.


Bu sorulara İngilizce. Kişi hazırlamış olduğu vize başvuru dosyası ile sistem üzerinden alınmış randevu.

Eğitim vizesi, çalışma vizesi, turistik vize, akraba-arkadaş ziyareti vizesi, şoför vizesi, iş arama vizesi, transit vize, kamu çalışanı vizesi, işveren vizesi. Büyükelçiliği ve İngiltere Konsolosluğu Türkiye Cumhuriyeti’nden Birleşik Krallık’a seyahat etmek isteyen kişilerin vizelerini kontrol etmekte ve belgelerin yeterli görülmesi halinde vize başvuruları onaylanmaktadır.


Türkiye’ye ikamet iznine sahip olan diğer ülke. Ofisimizde vize işlemleri takip için danışmanlarımız mevcuttur. Bazı İngiltere vizelerinde, İngilizce yeterliliğinizi gösteren bir İngilizce sınavına katılmanız ve alacağınız sınav sonuç belgesi ile birlikte vize başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir.


Tarihi, kültürü, gelenekleri birçok dünya ülkeleri vatandaşları tarafından ilgi çeken İngiltere, eşsiz güzellikte şehirleriyle her yıl çok. Türk Cumhuriyeti vatandaşları İngiltere büyükelçiliği ve konsolosluğunda vize başvuruları yapabilirler.

Resmi tatil günleri haricinde vize başvurularında bulunabilirsiniz. Türk İş adamı vizesi ile adım atmaları gerekmektedir. Başvuru formunun tam. Kısa süreli vizeler, uzun sürelilere göre daha kolay bir şekilde edinilebilmektedir.


Fakat uzun süreli vize başvurularında da kişiden detaylı belgeler istenmektedir. Ziyaret sebebini veyahut da seyahat.


Kesinlikle İngiltere vizesi başvurusunda bulunurken profesyonel bi destek almalısınız. Uzman ve deneyimli kadromuz bu alanda size en uygun vizeyi kolayca almanızda size yardımcı olacaktır. Seyahat amacınıza uygun vize ücretlerini ve kişiye özel evraklarınızı içerir bilgi e-mailini yetkilimizden isteyebilir veya genel uygulama bazında tanımlanan evrak listelerini sayfamızın devamında görüntüleyebilirsiniz. Schengen ülkesi değildir.


Dolayısıyla istenilen evraklar aynı değildir. Diplomatik (siyah) pasaport sahipleri 1günlük periyotlarda günü aşmayacak şekilde İngiltere ’ye seyahat edebilirler.


Bunlara ek olarak diğer ülkelere İngiltere üzerinden gitmek. Gerekli belgeler ve dokümanlar incelenip netleştirildikten sonra, sorun teşkil etmemesi şartıyla yaklaşık bir ay içerinde vize çıkabilmektedir.


AİSİ, ingiltere vizesi ve ingiltere göçmenlik yasaları danışmalığı alanlarında, vize danışmanlığı ve tercüme hizmeti vermektedir.

Belirlenen vize türüne ait olan evrakları tamamlayan kişilerin, İngiltere resmi sitesine giriş yaparak evraklarının tamamını pdf formatında yüklemeleri ardından kedi kartları ile vize harçlarını ödemeleri gerekmektedir. Size uygun olmayan vize kategorisinde başvuruda bulunmanız ve ücreti yatırmanız durumunda hem vize başvurunuz olumsuz sonuçlanacak hem de vize başvuru ücretiniz yanacaktır.


Bizimle iletişime geçerek konu hakkında bilgi alabilirsiniz. Elçilik hafta içleri yalnızca 09. Ayrıca büyükelçilikten de konsolosluk hizmeti alınabilmektedir.


Fakat konsolosluk hizmetlerinin verildiği bölümler ve saatler farklılık göstermektedir. Arama: Son Yazılar. Türkiye, Sınırların açılması için Avrupa Birli. Geçerlilik Süresi Aydan Fazla Olmalı.


NOT: Konsolosluk Parmak İzi Almaktadır. Aile ziyaretine ilişkin vize işlemleri, kısa süreli kategorisindedir. Ankara vize işlemi.


Anne, baba ve kardeş ziyareti imkanı sunan bu vizenin süresi uzatılabilir. Geçerli mazeretin bulunması durumunda süre mazereti uzatılabilmektedir. Bu neden ile evraklarınızı eksiksiz tamamlamanız sürecin de. Eğer yoğunluk yoksa daha erken sonuçlanması da mümkün.


Türk vatandaşlarının vize işlemleri İngiltere Konsolosluğu tarafından yürütülmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.