23 Ağustos 2019 Cuma

İngiltere vizesi nasıl alınır

Vizesi nasıl alınır ? O yüzden, bize sorarsanız, güzel bir ingilizceniz varsa, İngiltere vizesi yazımızdan yararlanarak, kolayca İngiltere vizenizi alabilirsiniz. Visa4UK internet sitesinden, vize başvurunuzu yapmak üzere hesap oluşturarak, vize ücretini ödeyip randevu almalısınız. Seçeceğinizi vize türü vize işlemleri. TLS Contact üzerinden yapılmaktadır.


Bu iller Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Gaziantep ve Bursa şeklindedir. Yurtdışına seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından Umuma Mahsus (Bordo), Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport hamilleri gitmek istedikleri ülkenin vize politikası gereğince vizeye tabi tutulur veyahut vizeden muaf sayılırlar.


Bazı muafiyet durumları da var. Shengen vizesi ile Birleşik Krallığa giriş yapılamamaktadır. Aynı şekilde İngiltere vizesi ile de Shengen ülkelerine gidilememekte.


Bu yazımızda İngiltere için öğrenci vizesi nedir ve İngiltere öğrenci vizesi nasıl alınır sorularına cevaplar bulabilirsiniz. Genellikle dil okullarına giden öğrencilerin tercih. Evrak Toplama Süreci. Avrupa Birliği’nde olmasına rağmen vize için ziyaretçilerine ayrı bir uygulama yapıyor.


Peki, İngiltere vizesi nasıl alınır ? Schengen ülkelerine göre kıyasla biraz. Aslında bu sorunun da cevabını daha geniş bir pencereden verme niyetindeyim. Bu soru seyahat etmeyi seven, dünyanın farklı bölgelerindeki kültürleri keşfetme merakı olan vatandaşlar tarafından yanıtı araştırılan konular.


İngiltere vizesi nasıl alınır

Buyrunuz başlayalım. Fakat ülkede çalışma amaçlı olarak gitmek isteyenlerin, çalışma izni yada çalışma vizesi başvurusu yapmaları gerekiyor. Londra ve Edinburgh hayallerimizi ertelemiştik. Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda ingilizce yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını içeren vize talep yazısı.


İngiltere vizesi nasıl alınır

Kişilerin bireysel olarak yada tüm ailesi ile birlikte İngilterede oturum hakkı almak için başvurduğu vize türüdür. Bu vize, kendi içerisinde akraba yanında kalma, siyasi nedenler, evli olma, çocuk sahibi olma gibi birçok alt dal barındırdığından en mantıklı yol resmi kurumlarla iletişime geçerek güncel detaylı bilgileri.


Ayrıca istenilen belgelerin düzenli bir şekilde ve eksiksiz olarak hazırlanması lazımdır. Bu süreçte en önemli noktalardan birisi de hazırlanan belgelerin, noter onaylı fotokopileridir.


Hükümeti’nin “Yüksek Nitelikli Göçmen Programı” için belirlemiş olduğu Tier İngiltere çalışma vizesi için belirlenen kriterler, vize başvuru sahibinin sahip. Turizm amaçlı gidecekseniz eğer İngiltere vizesi almanız oldukça kolaydır.


Fakat eğitim için ya da çalışmak için vize alacaksanız bunun bazı şartları vardır. Bu başvuruların da almak istediğiniz eğitimin niteliği ve süresine göre çeşitli türleri bulunuyor.


İngiltere vizesi nasıl alınır

Freelance çalışanlar için İngiltere vizesi konusu üzerine hazırladığımız web sayfamıza hoşgeldiniz. Eğer İngiltere çalışma vizesi ile ilgileniyorsanız Tier çalışma izni kategorisi, İngiltere Sınır Ajansı tarafından yönetilen geçiş için puan tabanlı sistemin temel bir bileşenini oluşturur.


Bu yazımızda çalışmak amacıyla Birleşik Krallık’a gitmek istiyorsanız çalışma vizenizi nasıl alacağınızdan ve bunun için izlemeniz gereken yollardan bahsettik. Ankara - İstanbul - İzmir - Antalya - Bursa - Adana - Gaziantep - Mersin - Diyarbakır - Muğla - Denizli.


Aksi takdirde İngiliz makamları İngiltere vatandaşı olunsa dahi İngiliz pasaportu vermeyi garanti etmemektedir. Konsolosluğu ya da konsolosluk tarafından yetki verilmiş turizm acenteleri üzerinden başvuru yapılabilir.


Sürücü Belgesi Nasıl Alınır ? Pegasus’tan ucuz bileti aldıktan sonra vize zamanı gelince hallederiz ile yaptığım vize başvurum aşağıda okuyabilirsiniz 🙂 Öncelikle internette araştırma yaptım ve tam net bilgiye bir türlü ulaşamadım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.