21 Ağustos 2019 Çarşamba

Mal varlığı araştırma

Bu hükme göre;“ Maliye Bakanlığı amme alacaklarının takibinde haczolunacak malların tespiti amacıyla yapılacak mal varlığı araştırma sının şekli, alanı ve kapsamı ile araştırma yapılacak amme alacaklarının türü ve tutarını belirlemeye yetkilidir” denilmektedir. Türkiye de, eğer bir davanız varsa veya dava açma ihtimaliniz varsa, Zabata özel dedektiflik bürosu,size, banka hesapları dahil olmak üzere, araçlar, istihdam, gizli varlıklar, mülkler hakkında size, hızlı bilgi sağlayacaktır.


Mal Varlığı Araştırma Hizmeti. Miras ile yaşanan durumlardan biri de ölen kişinin mal varlığının ne kadar olduğunu öğrenmektir. Mal varlığı araştırma sı harç bedeli.


Vefat eden kişinin mal varlığının öğrenilmesi konusunda derin bir araştırma yapılması gereklidir.

Mirasçılar açısından mirasbırakan kişinin mal varlığının araştırılması miras paylaşımının sağlıklı yapılabilmesi için en önemli hususlardan birisidir. Miras araştırması mirasın doğru bir şekilde paylaşılması adına taşınır veya taşınmaz mallar, ziynet eşyaları, nakit veyahut banka hesaplarındaki mevduatlar… gibi mirasa konu değerleri kapsamaktadır.


Zira Türkiye’de araştırma yapılması vatandaşlarımızın oradaki özel hayatının gizliliğini ihlal ediliyor. Bizim itirazımız bunun içindir.


Hollanda makamları bu dosyayı Türkiye Adalet Bakanlığına aktararak mal varlığı araştırmasını Türkiye’deki kurumların yapması gerekiyor. Bu ay içinde yeni siyasi partisini resmen kurması beklenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu konuyu ortaya attı: “-Meclis, herkesin mal varlığını araştırsın” dedi.


Gurbetçiler Yıllarca kan ter içinde çok çalıştılar, ne yazıkki bu partiler tarafından istekleri ve çıkarları göz ardı edildi. Kılıçdaroğlu, "Bir komisyon kurulmak istenmesi halinde buna CHP olarak bizim desteğimiz olur" dedi.

Polisler gelmiş neyin var neyin yok diye soruyor, çok şaşırdılar ama, bir kedim bile yok! Türkiyede kişisel verilere mal varlığı gibi bilgilere erişim zorlaştırıldı. Cep telefonlarına "doğrulama kodu" şartı getirildi. Ak Parti Istanbul Milletvekil.


Temsilciler Meclisinde kabul edilen yasa tasarısı Türkiye’ye yaptırımlar öngörüyor. Temiz siyaset, siyasetin kirlilikten arınması açısından buna ihtiyaç var. Türkiye de alacaklı olduğunuz şirket veya şahıslar olabilir bu kişi ve kuruluşların mal varlıklarına yönelik haciz işlemi başlatacaksınız ancak bu malvarlıklarına ulaşamıyorsunuz.


Bu durumda bir özel dedektiflik bürosundan yardım almanız gerekmektedir. Kocaeli’nin tanınan isimlerinden Zeynep Önlütürk ve annesi Melahat Önlütürk’ün cinayetin sebebi mal varlığı çıktı.


Boşanmak üzere olduğu eşi ile kayınvalidesini öldüren şahıs, ifadesinde cinayeti mal varlığı yüzünden işlediğini itiraf etti. Sonuçta mal varlıklarında bir yolsuzlukla artış görülürse yapılacak şey de “özür” değil, o siyasetçinin. Türkiye nin en büyük araştırma ve dedektiflik firmasına hoş geldiniz. Yaklaşık yıllık tecrübesiyle hizmet vermekte olan Zabata dedektiflik ajansı sonuç garantili çalışmaktadır.


Kişilerin mal varlığını tüm Türkiye çapında araştırıyoruz. Başkanlığımızdan amme borçlularının malvarlıklarına konulmuş hacizlerin kaldırılması talep edilmektedir.


Sayın Ahmet Davutoğlu’nun mal varlığı araştırma teklifini son derece yerinde buluyor ve destekliyorum. Araştırma kelimesi özel dedektiflik ile birleştirildiğinde insanların aklına öncelikle karı-koca takibi geliyor.


Oysa araştırma kavramı adres araştırması, mal varlığı araştırma sı gibi birçok konuyu kapsıyor ve biz bile zaman zaman hiç düşünmediğimiz konularla karşılaşabiliyoruz.

Oturmak için daire satın almak isteyen şahsın,apartmanda bir huzursuzluğun olup olmadığını,geçimsiz veya sorun çıkaran ailelerin bulunup bulunmadığını öğrenmek istemesi gibi. Vergi dairesi, hukuk büroları, tapu gibi kurumlarda çalışan etkili makamlarda ki yetkililerle çözüm ortaklığı sunarak gerekli bilgilerin raporlarını oluşturuyoruz.


Bu konuşmada ek bilgi, T. Bu araştırma aşamasında önemli olan, ifade alan memurların kişinin yasal haklarından bahsetmemesidir. Sakarya’nın Taraklı ilçesinde bulunan bir termal tesiste işlenen çifte cinayetin sebebi mal varlığı çıktı.


Bu hizmeti kullanarak, Tapu Sicil Müdürlüklerinde TC. Kimlik Numaranız ile kayıt altına alınmış taşınmazlarınızın detaylarına erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.