21 Ağustos 2019 Çarşamba

Para puan nasıl harcanır

Kredi kartı puanları nasıl birikir? Bankalar kredi kartı kullanan müşterilerine bazı kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanyaların ilk sırasında da puan ya da bonus para biriktirme gibi seçenekler yer alıyor. Kampanyalar bankadan bankada değişse de genel olarak yapacağınız alışverişlerin miktarı üzerinden puanlar.


Bazı para puan kampanyalarında ise alışveriş öncesi sizlere mesaj geliyor ve belirli şartlar karşılığında puan kazanıyorsunuz.

Kişiler ise cardfinans kredi kartı ile yapmış olduğu harcama sonrasında kazanmış olduğu puanları (bonusları), hangi mağazalarda kullanacağını merak edebilir. Nerelerde para puanlar geçerli veya bu para puanlar hangi marketlerde harcanıyor.


Finansbank parapuan nasıl kullanılır, harcanır diye soranlar için uygulama bu kadar basittir. Yapılan her alışverişte %para puan verilmektedir daha sonra yapılacak olan alışverişte %Parapuan harcayabilirsiniz.


TL bezin veya akaryakıt alımlarında Paropuan kart ile alışveriş yaptığınız durumda Paropuan kazanılmaktadır. Opet Kart ve Opet istasyonlarında yapılacak olan alışverişlerden kazanılan Paropuanlar sadece Opet ve diğer Paro üye iş.


Paraf Para Harcanan Yerler, Marketler, Akaryakıt, İnternet Siteleri. Bunun için her banka daha fazla kredi kartı müşterisi elde etmek için çok farklı yollara başvuruyor.

OPET Kart aktivasyon işleminizi SMS, Online İşlem Merkezi veya Opet Mobil Uygulaması ile yapabilirsiniz. Türkiye’nin en çok puan kazan kartları arasında da ilk sırada yer almakta. Tabi ki bu puanları kazandıktan sonra nerede harcayacağınız da çok önemli. World Puanlar ortalama hafta sonra silinebiliyor.


Kullanımı hakkında aklınıza takılan soruları cevaplamaya çalıştık. RP nasıl harcanır öğrenmek istiyorsanız gelin.


Bu gibi durumlarda hem tüketim artıyor hem de bir bakıma kazançlı çıkmış oluyorsunuz. Kartınızda biriken Yakıt Puanları OPET istasyonlarında harcamak için kart aktivasyon işlemini tamamlamanız gerekmektedir.


Tek makina, 7-banka. Neredeyse her banka ve bonus, parapuan, chip para vs. Mağazadan kesinlikle kullanabilirsin. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil. Sıkça Sorulan Sorular.


Artık daha fazla puan kazanıp, bir çok kampanyadan faydalanma zamanı. Bunu E-postayla Gönder BlogThis!

Nasıl Puan Harcanır ? Paraf para kazanmak için oranları dahilinde yaptığınız alışveriş tutarına göre puan kazanırsınız. TL’lik alışveriş yapanlar harcamalarını kredi kartı türü olaran paraf ile yaptıklarında TL yani paraf para kazanıyor. Böylecek biriktirmiş olduğunuz paraf paraları belirli alanlarda kullanabilirsiniz. Biriktirmiş olduğunuz paraf puan paraları sorgulama.


Yorumu Siz Yapın Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Bunun nasıl yapıldığını sizlerle paylaşacağız.


TL değerinde herhangi birşey satın almanız mümkün. Bu bakiyeyi kullanmak için sizlere nasıl. Kategori: Krediler. Tüketici Başvuru Merkezi Derneği’nden yapılan açıklamada, kredi kartları ve firmaların m. Parapuan kazanmak için Petrol Ofislerini daha çok tercih edebilirsiniz.


Para Puanlarını Kullanılabilen Akaryakıt ve Benzin İstasyonları. Bu sayede harcadıkça daha çok parapuan kazanabilirsiniz. Hele ki bazı kampanyalarda verilen Axess chip puanlar süreli olmaktadır.


Chip puan kazandınız fakat bu puanı hafta içinde harcamanız gerekmektedir. Genellikle Axess Chip Para Kampanyaları bu şekilde. Watsons Card’a nasıl sahip olurum? Yurtdışı harcamalarında bonus tutarı nasıl hesaplanır?


Bonus Trink noktaları nerelerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.