26 Eylül 2019 Perşembe

Ingiltere konsolosluğu istanbul

If you are need of. Vize başvuru ve konsolosluk hizmetleri için işlemlerinizi aşağıdaki tarihleri referans alarak planlamanız fayda sağlayacaktır. Başkonsolosluğu İletişim Bilgileri.


Adana, Bursa, İzmir, İstanbul, Gaziantep, Antalya ve Ankara’da yer alan başvuru merkezleri aracılığı ile. Includes information about trading with and doing business in the UK and Turkey.


The British Consulate General in Istanbul represents the UK government in Istanbul.

Hafta sonu tatillerinde kurum kapalıdır. Resmi tatillerin tamamında da herhangi bir şekilde işlem yapmak mümkün değildir. Pazartesi-Cuma: 08.


A, Mecidiyeköy, İstanbul adresinde bulunmaktadır. Ekspres vize başvuruları iş günü içinde sonuçlanırken. Başvurular elçilik tarafından açılan başvuru merkezleri tarafından kabul edilmektedir. Başvuruların değerlendirilmesinden sonra son karar veren merci İngiltere İstanbul Büyükelçiliğidir.


Olumlu ya da olumsuz karar başkonsolosluk tarafından verilmektedir. Fakat bu evrakların sayısı ve detayı kimi zaman artabilmektedir.

Bu tür durumların oluşması halinde kişi Türkçe yazılı. Benzer şekilde, belgelerin İngilizce tercümesi de istenebilmektedir. Ankara, İstanbul İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Gaziantep’de mevcut İngiltere konsolosluğu aracı kurum vize başvuru merkezleri vasıtasıyla yapacağınız İngiltere Vizesi başvurularınızın başarılı olması amacıyla dosyanızın hazırlanması, tercümelerinizin yapılması, başvuru formunuzun doldurulması hususlarında size yardımcı olabilecek bilgi birikimi ve personele.


Bununla birlikte bu adreste vize başvurularının teslim edilebileceği merci olan İngiltere Vize Başvuru Merkezi bulunmaktadır. Konsolosluğu, Istanbul, Turkey.


Bu şahıslar eğer İngiltere üzerinden aktarmalı olarak gideceği ülkenin vize prosedürünü eksiksiz yerine getirmiş ve gideceği ülkeye (onward flight) saat içinde geçiş yapacaklarsa. Kısa süreli İngiltere Ziyaretçi Vize başvuru işlemleri için hazırlanması gereken evrakların asıllarının yanında fotokopilerinin de mutlaka hazır bulundurulması gerektiği hatırlatılır. Adres ve İletişim Bilgileri. NGİLTERE İSTANBUL KONSOLOSLUĞU.


Türkçe dilini kullanarak hazırlanmış olan formlar kesinlikle kabul görmemektedir. Bu nedenle İngilizce olarak hazırlanmalıdır veyahut da bir tercümana hazırlatılmalıdır.


Alınan bu vize sadece dil eğitimi konusunda geçerlidir. Bu konuda herhangi bir çalışma izni bulunmamaktadır. Eğer aydan uzun süreli dil eğitimi vizesi alınmak isteniyorsa, ‘extended student visitor visa’ olarak bilinen yeni bir vize. Vize İşlemleri husunda başvuruda bulunmak isteyen kişiler için bölge ayrımı bulunmamaktadır.


Yetkili İngiltere vize başvuru merkezlerinin yer aldığı illere yakın mesafede ikamet edilen şehirlerden İngiltere turistik vize başvuru müracaatlarının yapılması gerekmektedir. Great Deals on the Holiday Inn Istanbul City in Istanbul with Sunshine.


The Convenience Of All Inclusive!

Beyoğlu ilçesine bağlıdır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize başvurusu yapması gerekmektedir. Fakat siyah renkli Diplomatik pasaporta sahip olan kişilerde böyle bir şart aranmamaktadır. Geriye kalan yeşil, gri ve bordo pasaport sahibi kişilerin başvuru yaparak, vize ile.


Türkiye’de ülkesinin menfaatlerini koruyan ve ilerleten, çeşitli resmi süreçleri idame ettiren resmi bir kurumdur. Ağustos Salı günü tekrar ziyarete açık olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.