25 Eylül 2019 Çarşamba

Istanbul alman konsoloslugu telefon

Başkonsolosluğun açık adresi. Mehr dazu in unseren Datenschutzerklärungen. Nöbetçi görevlilerimizin VİZE ve PASAPORT KONUSUNDA BİLGİ VEREMEDİKLERİNİ lütfen göz önünde bulundurunuz.


Pazartesi - Cuma: 09. Ayrıca telefon başındaki nöbetçi görevlilerin vize ve pasaport konularında bilgi vermediklerini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

Ziyaretçilere sadece randevu ile alınacaktır. Kimlik belgeleri başvuruları online yapılmalıdır. Koronavirüs - Sıkça Sorulan Sorular.


Soru: Elimdeki resmi Fransız oturum izninin geçerlilik süresi dolmak üzere ve korona salgınından dolayı, Türkiye’ye giriş sağlayamıyorum. Tripadvisor among 3attractions in Istanbul. Adı : ALMAN BAŞKONSOLOSLUĞU.


Vize başvuru durumunu sorgulayacağım bir site veya bir kanal yok.

Bize Ulaşabileceğiniz telefon numaramız. Pasaport ve evrak teslimi saatleri Salı ve. KatMaslak, İstanbul. Alman Vizesi Kaç Günde Çıkar?


Sitemiz Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır Lütfen Kimlik Bilgilerinizi Paylaşmayınız! Konsolosluğu Polonya İletişim Bilgileri Nedir? ADRES: İstanbul, Gazi Evrenos Cad.


No: 1 Evke ONYX İş Merkezi Kat. Burada evraklarınız. Zur deutschen Fassung klicken Sie hier. Neden Profesyonel Vize Danışmanlığı Almalısı. Deutsches Generalkonsulat Izmir. Consulate General of Germany in Izmir, Turkey. ALMANYA FEDERAL CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU Kançılarya: İnönü Cad. Detaylı bilgi, ücretsiz bilgi için 1(hafta içi mesai saatlerinde) ve 1nolu telefon numaralarından ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinden alınabilir.


Bu illerde yaşayan Hindistan vatandaşlarının evlenme, doğum, ölüm, nüfus cüzdanı, noter.

Beyoğlu Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Yankı Sokak No: Gürsel Mah. Adres: POLAT OFİS B Blok, İmrahor Cad. Başvurunuzdan önce randevu almanız gerekmektedir.


Vize işlemlerinin Pakistan ve Türkiye’nin resmi tatil günlerine denk gelmesi ya da konsoloslukla ilgili beklenmedik durumların yaşanması vize işlemlerinin gecikmesine sebep olacağından, Pakistan’a seyahat etmek isteyen. Vize hakkında tüm bilmek istedikleriniz.


Vize Başvuruları, Vize Randevuları. Bangladeş vize uyum koşullarını yerine getirerek şahsi olarak ya da Bangladeş vize işlemleri için. Ankara Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Paris Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Gümüşsuyu, Beyoğlu- İstanbul. Yeni yılın ilk günü: 12.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.