3 Ekim 2019 Perşembe

İnteraktiv vergi dairesi

İnteraktiv vergi dairesi

Kimlik Numarası ile Giriş Sistemine giriş yapmak için T. Kimlik No ve kimlik bilgilerinizi girip Giriş düğmesine tıklayınız. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız.


Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için. Resmi Gazetede yayımlanan 4sıra no. NTERAKTİF VERGİ DAİRESİ UYGULAMASI.


Bu sitemizden verilen hizmetler, Başkanlığımızca yapılan geliştirmeler sonucunda ivd. Gold will be explosive, unlike anything we’ve seen says Canada’s billionaire Frank Giustra - Duration: 20:47. Toplumda vergi bilincinin ve vergiye gönüllü uyumun artırılmasına yönelik olarak vatandaşlara ve mükelleflere sunulan mükellef hizmetlerinde dijital hizmetlerin çeşitliliği her geçen yıl artarak devam etmektedir.


Eğer daha önce vergi dairesi tarafından bir kullanıcı adı ve şifre verilmediyse kayıt olmanız gerekmektedir. Giriş yapmak veya kayıt oluşturmak için buraya tıklayarak interaktif vergi dairesinin web sitesine ulaşabilirsiniz. Kayıt işlemini, verdiğim linkten.


Artık fiilen makamlara gitmemize gerek yok diyorlar da ben İVD üzerinde denesem bile yapamadım. Böyle birşey var mı? Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından sunulan hizmetlerin zaman ve yer koşulu aranmaksızın kolay, hızlı ve etkin bir şekilde elektronik ortamda yapılabilmesine imkân sağlayan güvenilir, etkileşimli, yeni nesil bir sistemdir.


Bunu yaparken de vergi dairesi adeta kendi elindeki laptopta olsun, cep telefonunda olsun, vergi dairesi adeta önünde olsun. Bu fikirle yola çıktık. Geçen sene bu çalışmalara başladık.


Vergi dairleri kaçta. Her birisiyle ilgili interaktif vergi dairesi uygulamasına girmesini sağlamak için donanım yazılım. Ancak bu platformu kullanabilmeniz için öncesinde kayıt yaptırmanız, yani kullanıcı adı ve şifreye sahip olmanız gerekir. Bu kayıt işlemi için ise tüzel ya da gerçek kişi olmanıza göre.


Bu işlemler evrak sayısı bakımından vergi dairelerine. Beynəlxalq vergi münasibətləri. Azərbaycan Respublikası ilə digər dövlətlər arasında bağlanmış ikiqat vergitutmanın a. Türkiye’nin en yeni vergi danışma portalına HOŞGELDİNİZ. Sorular ve önerileriniz için lütfen bizimle ilet.


İnteraktiv vergi dairesi

TÜRMOB, sitede yer alan bilgilerin tam ve eksiksiz olması için gereken tüm çabayı göstermektedir. Nikah duas diyanet Kategorie: Veranstaltungen regional.


Size uygulamayı çalıştırmak isteyip istemediğinizle ilgili güvenlik uyarısı verilirse, Çalıştır (Run) butonuna tıklayınız. Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T. E-arşiv portaline başvuru yaptığınız mali mühür ile giriş yapabilirsiniz. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz.


Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavında Başarılı Olarak Atanmaya Hak Kazanan Yedek Listedeki Adaylara İlişkin Duyuru. VERGİ MUHASEBESİ KİTABI ÇIKTI (Uzun Zamandır Beklenen Kitap) Twitter Hesabımızı Takip Edin, Son Dakika Gelişmelerin Kaçırmayın! Yeni vergi dairesi tarafından nakil nedeniyle terkin işleminin tamamlandığı günü takip eden iş günü “Nakil Giden Mükellefler Listesi” eski vergi dairesi sisteminde yer alacaktır.


İnteraktiv vergi dairesi

Tüm vergisel işlmelerimizi yürüten ilimizde bulunan tüm vergi dairesi başkanlıkları ile vergi dairelerinin benzersiz oluşturulan vergi dairesi kodları aşağıda bulabilirsiniz. Elektronik İmza Uygulaması yüklenemedi.


Bu durumla ilgili lütfen aşağıdaki hususlara dikkat ediniz. Bilgisayarınızda Oracle JRE (Java Runtime Environment) Bit 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.