24 Ekim 2019 Perşembe

Isim denklik belgesi

Bu hizmeti kullanarak, isim denklik belgesi başvuru durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Denklik Belgesi Düzenlenmesi Talep Edilen Kişinin. Dolayısıyla isim denklik belgelerini çıkartmak isteyen vatandaşlar ikamet adreslerinin bağlı olduğu ilçe nüfus müdürlüğüne şahsen başvuru yapmalıdır.


Cevap: Bu durum genelde anne veya babasının pasaportunda kayıt edilerek Türkiye’ye göç eden ve pasaportun anne ya da baba tarafından iade alınmış olan kişilerde rastlanmaktadır. Aynı öğrenim belgesine birden fazla denklik belgesi düzenlenemez.


Kaybolması durumunda denklik belgesi aldığınız kuruma başvurarak “Aslı Gibidir” onaylı bir nüshası alınabilinmektedir.

Talepte bulunanın Türk vatandaşlığını kazanmadan. Türk vatandaşı olmadan önceki isim ve soyisimlerinin MERNİS sisteminde olup olmadığına bakılmaktadır.


Eğer isim sistemde çıkıyorsa belge düzenlenmektedir. Lise eğitiminden sonra alınan (Subbakalavır) belgelerin değerlendirmesi sağlık komisyonumuz tarafından yapılamamaktadır.


Bu belge ile başka bir vatandaşlıktan ülkemize geçerken lakabın aynı kişi olduğu beyan edilmek üzere alınır. Maddesi hükümlerine göre işlem görmektedir. Eğer ki isim denklik belgesi başvurusu yapmak istiyorsanız yerleşim yerinizde yer alan yerlerin ilçe.


Bazen nüfus müdürlükleri tarafından, kişinin daha önceki ismine dair bir bilgi kişilerin göç dosyalarında bulunamadığından, bu belge düzenlenemeyecektir.

Bos bos bakti ama siz isim denklik icin Bakirkoyden basvurmussunuz o islem sonuclanmadan baska islem yapilamaz dedi 😡 Sonucta islemim bayram sonuna kaldi. Merhaba, Aslında durum başlıkta yazdığımdan daha karışık.


Elimde eski ismini gösteren belge yok, ne yapmalıyım? Elinizde bilgi veya belge yoksa, Muhacir Kağıdı, Tabiiyet Beyannamesi gibi belgeler ile beraber gelen belgelerin arasından doğum belgesi, pasaport veya benzer belgeleri sunarak dilekçe vermeniz gerekmektedir.


Dolayısıyla hakkında isim denklik belgesi talep edilen kişinin, beyan edilen isimleri kullanan kişi olduğunun tespit edilmesi bir zorunluluk olsa da en başta ilgililerin kayıtlarını tutmak, daha sonra da titizlikle araştırma yapmak idarenin sorumluluğundadır. NET hukuk sitesi çoğu alanı kamuya açık ve okunabilir özelliktedir.


Bu nedenle mevzuat (Kanun, Yönetmelik, Tüzük,Yargıtay kararları, Anayasa Mahkemesi kararları, Danıştay içtihatları vb örnek davalar ve mahmeke kararları) ile hukuk forum bölümün büyük kısmı ücretsiz ve herkes tarafından okunabilir olarak tasarlanmıştır. Genel Müdürlüğümüz bilgi işlem alt yapısı birlikte.


Nüfus kayıt örneği. PTT AŞ tarafından geliştirilecek platformla isim ve diploma denkliği, öğrenci belgesi, vekaletname gibi evraklar, devlet kurumlarının ya da noterin onayına gerek kalmadan elektronik.


BAŞVURANIN İDDİA VE TALEPLERİ 1. Bunun yanı sıra Bulgaristan Pasaportu ve Kimlik Kartı işlemleri, isim denklik belgesi işlemleri ve her dilde tercüme hizmetleri ile de yanınızdayız. Alanımızda yılların vermiş olduğu tecrübe ile size hızlı ve güvenilir hizmet vermeye devam ediyoruz.


Dilerseniz de uzman ekibimize vekâlet vererek tüm işlemlerinizi sizin adınıza yürütmesini sağlayabilirsiniz. Vatandaşlık işlemleri için danışmanlık ücretimiz ise Euro’dur.


PTT AŞ tarafından oluşturulacak platformla isim ve diploma denkliği, öğrenci belgesi, vekaletname gibi evraklar, devlet kurumlarının ya da noterin onayına gerek kalmadan elektronik ortamda alınabilecek. DENKLİK İŞLEMLERİ NEDİR?


Bonservis (hizmet belgesi ), kurs belgesi, yetki belgesi, yurtdışından alınmış belgeler, meslek odalarının vermiş olduğu belgeler gibi belgelere sahip olanlar bu belgelerini Milli Eğitim Bakanlığı Kalfalık ve Ustalık Belgesi başvurularında değerlendirilmesidir.

Değiûikliği durumunda isim denklik belgesi veya vukuatlı nüfus kayıt örneği Pasaportun aslı ve fotoğraflı sayfasının fotokopisi ile ülkeye giriû çıkıû tarihlerini gösteren mühürlü sayfaların fotokopisi 6. Not: BULGARİSTAN MAKAMLARINDAN ALINAN EVRAKLAR VE DİLEKÇELER ŞİRKETİMİZ TARAFINDAN DOSYAYA İLAVE EDİLECEKTİR. Bursa Nilüfer nüfus müdürlüğüne) sonuç ekrana düşmemiş. YÖK Denkliğinin Faydası Nedir?


YÖK onaylı bir üniversite diplomanız varsa, resmi olarak üniversite mezunu statüsü alırsınız. Askerlik görevinizi yaparken kısa dönem erbaş ya da yedek subay olmanızı sağlar.


Tek tuşla denklik belgesi PTT AŞ tarafından oluşturulacak platformla isim ve diploma denkliği, öğrenci belgesi, vekaletname gibi evraklar, devlet kurumlarının ya da noterin onayına gerek kalmadan elektronik ortamda alınabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.