25 Ekim 2019 Cuma

Isim hakkı sorgulama

Böyle bir durum ile karşılaştığınızda farklı bir sektörde isim hakkı sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Domain sorgulama sistemiyle hız kazanın!


Tescil ile çok daha keyifli! Yapmış olduğunuz marka başvurusu araştırıldıktan sonra sizlerle iletişime geçilerek süreç hakkında bilgi verilmektedir.


Bu kelimelerin kullanılması ne kadar doğru olsa da, ilgili yasada bu kelimeler yer almaktadır. Türk marka tescil ekibi sizin için araştırsın, patent sorgulama ve marka tescili işlemlerinizi tamamlayalım.

HOTEL VİCENZA markası kime ait? Sahip olmak istediğiniz marka isim hakkına ait tüm araştırmaları sizin adınıza ücretsiz olarak tamamlamaktayız. Sizin isim hakkı sorgulama işlemlerinizi tamamlıyoruz. Bu araştırma işlemlerinin bir uzman aracılığıyla yapılması oldukça önemlidir.


Patent sorgulama nereden yapılır? Artık sektörünüzde haksız rekabetin önüne geçebileceksiniz. Sayfamızda yer alan isim hakkı sorgulama ya da marka patent sorgulama formu aracılı ile ücretsiz olarak başvurunuzu oluşturabilirsiniz.


Alanında uzman ekibimiz gönderdiğiniz isim hakkı için araştırmasını yaparak gün içerisinde sizlerle iletişime geçecektir. Türkiye’nin domain lideri denilince akla gelen ilk isimdir isimtescil!

SSL ve marka tescil hizmetlerini müşterilerine tek yerden hizmet sağlıyor. Enstitü tarafından reddedilmesi, marka isim hakkı tescil başvurusunda bulunan firmaları çok sıkıntılı bir duruma düşürmektedir. Başka bir isme veya firmaya ait olan bir markayı kiralayabilir veya markanın mülkiyetini devir yolu ile satın alarak markanın isim hakkını kendin. Hakkı Sorgulama yapılması önemlidir.


Koruma altına almak istediğiniz marka adınızı bize form aracılığı ile ilettikten sonra marka ekibimiz tarafınıza dönüş yapacaktır. Ayrıca yapacağınız marka isim hakkı sorgulama sı sadece benzerlik araştırmasıdır.


Sorgulama esnasında, sorguladığınız marka ile aynı yada ayırt edilemeyecek derecede benzer olan marka yada markalarla karşılaşabilirsiniz. Uzmanlarımız tarafından ayrıntılı bir şekilde hazırlanan isim hakkı sorgulama başlıklı yazımızın da özellikle incelemenizi öneriyoruz.


TPE nezdinde isim hakkı tescili başvurusu yapıldıktan sonra ay süre ile resmi markalar bülteninde ilanda kalırlar. Bu aylık ilan süresinde markaya itiraz gelmemesi durumunda isim hakkı tescil tamamlama sürecine geçilmektedir. Eğer sizde bahsettiğimiz şekilde pasaportunuz veya bir tanıdığınızın pasaportu üzerine kayıt ederek yurt dışından akıllı telefon getirmek istiyorsanız öncelikle IMEI kayıt hakkınızın kalıp kalmadığını öğrenmeniz gerekmektedir.


TPE tarafından verilmektedir. Sizde Turkmarkatescil. Gaziosmanpaşa Web Tasarım’i ziyaret ediniz. Paraf Web Tasarım’i ziyaret ediniz.


Firma isim ve unvanlarının nasıl olması gerektiği ve tescil öncesi nerede ve ne şekilde sorgulama ve araştırma yapılacağı ayrıntılı anlatılmaktadır. RKET İSMİ SORGULAMA Şirketlerinin Ticaret Unvanı seçim kriterleri, Ticaret Odaları kayıt ve tescil koşulları ve nasıl araştırma yapılması gerektiği ayrıntılı anlatılmaktadır. Marka İtirazı Nedir ?

Numara sorgulama, isim sorgulama cia hiç bu kadar kolay olmamıştı. Arayan kimliği kolayca tespit edilir, spam yada reklam arama olup olmadığını anlayabilirsiniz. Spam aramalar Kim Arıyor ile otomatik olarak engellenir. Adres: Via Green Plaza, Mustafa Kemal Mah.


Bu nedenle herhangi bir hizmeti veya ürünü kendisi oluşturan herkes isim telif hakkı başvurusunda bulunabilmektedir. Sorgulama işlemi sonrasında herhangi bir engel yoksa başvuru yapılır ve gün içerisinde genel olarak tamamlanır.


Biraz uzun süren ve meşakkatli olan bu işlemlerin her aşamasında firmamız daima yanınızda olmaktadır. Buraya yapılan başvuru.


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuda e-devlette kayıtlı olan bir merkez olduğundan direk olarak e-devlet üzerinden sorgulamayı gerçekleştirebiliyorsunuz. Sosyal Güvenlik Kurumu gözlük hakkı sorgulama işlemi yapabilmeniz için yöntem bulunuyor. E-devlet üzerinden SGK Optik Cihaz Sorgula sayfasına girerek sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Sorgulama hizmetimizle online tescil başvurusu öncesinde, ön araştırma işleminin yapılması yatırımınızı doğru yönlendirmenizi sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.