30 Ekim 2019 Çarşamba

Ispanya turistik vize evrakları

Bu seyahat türüne uygun vizeye başvuru yapabilmek için gerekli evrakları ofis yetkilimizden öğrendikten sonra belgelerinizi eksiksiz hazırlamalısınız. Vize Başvuru Merkezi web sitesine hoş geldiniz. Bu sitedeki bilgilerle, başvurunuz için gerekli olan belgeleri doğru olarak hazırlayabilirsiniz.


Pasaport: Kişilerin İspanya vizesi başvurusu yapmak için teslim edeceği pasaportunun seneden önce çıkmış olması ve seyahat sonrasında ay daha kullanılabilirliği olması gerekir. Ayrıca hasarsız ve minimum boş sayfası olmalıdır.


Ispanya turistik vize evrakları

Schengen vizesidir. Vize talep dilekçesi: İngilizce veya İspanyolca yazılmış seyahat amacınızı açıklayan dilekçe.


Konsolosluğu bazı durumlarda başvuru sahibini görüşmeye davet edebilir. Bununla birlikte, bu süreç profesyonel bir şekilde yönetildiği takdirde İspanya vizesi almak aslında çok kolaydır. Uzun süreli talep edilecek olan vize türlerinde vatandaşların bizzat konsolosluktan randevu talep etmesi ve vize başvurularını gerçekleştirmesi gerekir.


Kısa süreli olarak alınabilen vize kategorilerinden olan İspanya turist vizesi kişilere maksimum 1gün içinde günle verilen ve yalnızca kültürel amaçlı seyahatleri kapsayan bir izin türüdür. Başkonsolosluğu ve İspanya Büyükelçiliği evrakları incelemekte ve başvuru alınmasından itibaren iş günü içinde karar vermektedir. Bizde sizler için İspanya turistik vize başvurusunda gerekli evrakları listeledik.


Avrupa Birliğinin kurucu üyelerinden olan İspanya Krallığı eşsiz tarihi, kültürel ve mimari güzellikleriyle dünyada en fazla turist ağırlayan ülkelerden biridir. Tüm ara seferleri ve uçuş bilgilerini detaylı bir şekilde açıklayan bir yazı olmalıdır. Biometrik Fotoğraf. Nüfus Cüzdanı fotokopisi.


Finansal Durumu Gösteren Belgeler. Euro teminatlı seyahat sağlık sigortasının sunulması zorunludur. SGK’lı çalışanlar için gerekli evraklar: 1. Pasaport (seyahat dönüş tarihinden itibaren ay geçerliliği olmalı) ve var ise eski pasaportlar mutlaka sunulmalıdır. Eksiksiz doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı.


Ispanya turistik vize evrakları

Bordo renkli pasaporta sahip olan kişilerdir. Yeşil, Gri ve özellikle Siyah renkli pasaportlara sahip olan kişiler herhangi bir şekilde başvuru yapmadan ülkeye giriş ve çıkış yapabilmektedirler. Firmamız tarafından doldurulacaktır.


Ispanya turistik vize evrakları

Ziyaret edilecek kişi yada kurumdan alınmış orjinal davetiye yada otel rezervasyonu. Form için tıklayın. Long Vize Turizm aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.


Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını, seyahat tarihlerini ve şirketteki görevinizi içeren İNGİLİZCE VEYA İSPANYOLCA vize talep yazısı. Devleti’nde çalışmasına izin verilmez.


Seyahat tarihleriniz seyahatinizin amacı ve masrafların kimin tarafından karşılanacağı mutlaka belirtilmelidir. Bunlar İspanya turistik vize, İspanya ticari vize, İspanya transit vize, İspanya aile ziyareti vizesi, İspanya Erasmus vizesi, İspanya şoför vizesi ve kaptan vizesi, İspanya evlilik vizesi, İspanya çalışma vizesi, İşçi vizesi olarak sıralanabilir.


EğitimNoktası Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı aracılığı ile eğitime giden öğrencilerimize “Ücretsiz Vize Danışmanlığı” verilmektedir. Vizesi Başvuru Evrakları ve İşlemleri. Re- Vize danışmanlarımızın desteğiyle ilerlemek, uzun süreli vize alma ihtimalinizi artırmak için bizimle iletişime geçebilir, dilerseniz ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımızla yüz yüze görüşebilirsiniz.


Vize Merkezi İspanya vize departmanına hoş geldiniz. Web sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar.


Vize başvurusunda bulunurken, hangi amaçla seyahat ettiğinizi evraklar ile destekleyip dile getirirseniz süreç çok daha kolay şekilde ilerleyebilmektedir. Vize türleri arasında en çok talep gören turistik vizedir. Ispanya vizesi için gerekli belgeleri tamamlanıza ve başvurunuzu eksiksiz bir şekilde yapmanıza profesyonel ekibimizle beraber yardımcı oluyoruz.


Başkonsolosluğu Daha önceden pasaportlarında sadece schengen vizesi bulunmayan yolculardan müracaatları sırasında istenilen tüm evrakların orjinalleri ve fotokopileri ayrı ayrı olmak üzere vize dosyasını set halinde istemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.