21 Ekim 2019 Pazartesi

Marka patent şirketleri

Fikri Mülkiyet Hukuk Hizmetleri. ETKÃ N PATENT TÃ C. Hemen ziyaret patent ve marka tescilinde indirim fırsatını kaçırma. Ulusal ve uluslararası boyutu olan en karmaşık sorunları çözmek uzmanlık alanımızdır.


MARKANIZI ARAŞTIRALIM. Firmamız marka ve patent konusunda en iyi danışmanlık hizmetini vermeyi garanti eder.

Sizde hemen bir marka uzmanımızla görüşmeye başlayın. Siz değerli müşterilerimize fikri hakların yönetimi konusunda ulusal ve uluslararası platformda marka tescili, patent tescili, faydalı model tescili konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.


Türkiye genelinde 15. Bir teşebbüsün mallarının veya hizmetlerinin diğer teşebbüslerin mallarından veya hizmetlerinden ayırt edilmesini sağlaması ve marka sahibine sağlanan korumanın konusunun açık ve kesin olarak anlaşılmasını sağlayabilecek şekilde sicilde gösterilebilir olması şartıyla kişi adları dâhil sözcükler, şekiller, renkler, harfler, sayılar, sesler.


Marka Tescili Nedir? Bu sebeple markanızın korunması için, ilana çıkan markaların periyodik olarak günde bir yayımlandığı marka bültenlerinden profesyonel bir şekilde benzerlik taramasının yapılması gerekmektedir.


Hâlihazırda kendi patent departmanları bulunmayan büyük ölçekli şirketlerin patent departmanlarının kurulmasına destek olurken, kendi patent departmanlarına sahip büyük ölçekli şirketlerin mevcut iş yüklerini beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda azaltıyoruz. Kobiler ve başlangıç şirketleri için patent stratejileri belirleyip, bunların korunmasını sağlayacak en.


Buluş kısaca sanayideki teknik bir problemin çözümü olarak tanımlanabilmekte ve yeni.

Arap Şirketleri Bizi Tercih Ediyor. Detaylar için tıklayınız. Henüz üye değil misiniz? Giriş Yap Şifremi Unuttum. Sigorta süresi içerisindeki bir olayda teminat tazmin için kullanılır. Eğer, sözleşme sona ermişse sona erme tarihini takip eden azami yıl daha teminat geçerli sayılmaktadır. Yani azami yıl içerisinde talep edilen zararlar teminat kapsamında karşılanır. Danışmanlık Şirketleri. Lisanslama ve Telif. Hatalı işletme bilgisi bildir.


Bilgiler Doğrulanmadı. Herhangi bir buluş yapan kişiye devletin kanıt niteliğinde vermiş olduğu … daha. Telif hakları, eserlerin aleniyet kazanmaları ve ölüm süreçlerinden sonraki … daha. Böylece markanın yasal sahibi ve takipçisi siz olursunuz.


Kurum ve şirketlere marka tescil konusunda danışmanlık eden patent şirketleri bulunmaktadır. Profesyonel bir kadro ile hizmet veren bu firmalar patent, marka. Patent ve Telif Hakkı.


Bu işin vekillik kısmından çok danışmanlık kısmıyla ilgiliyim.

Bu tür şirketlerin nasıl yönetilmesi, hizmetlerine neler katması ve müşteriyi nasıl. Araştırma Şirketleri. Arıtma Tesisleri ve Ekipmanları. Avcılık, Balıkçılık ve Malzemeleri.


Aydınlatma, Işıklandırma, Ses Sistemleri. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek. Başkaları sizden önce tescil ettirmeden kendinize ait markanızı tescil ettirin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.