29 Ekim 2019 Salı

Pasaporta yılda kaç telefon

Gsm operatörlerine ait olan kurumlarda ya da işletmelerde bu işlemi kısa sürede yapabiliyorsunuz ya da dilerseniz e-devlet adresi üzerinden online olarak da bu süreci başlatabilir ve işlemlerinizi bir kısmını online olarak da yapabilirsiniz. Eski düzenlemeye göre pasaporta yılda yeni bir cep telefonu kaydettirilirken yeni düzenlemeye göre artık yılda yeni cep telefonu kaydedilebiliyor.


Pasaporta Kaç Yılda Bir Telefon Kaydedilebiliyor? Bu işlem yapılırken tam yılın dolması şartı ise aranmıyor. Yurt dışından telefon alanlar, artık aynı pasaporta telefon işletmek için takvim yılı beklemek durumunda kalacak.


Yeni yılda yurtdışından getirilen telefonların kaydına zam.

Bütün bu işlemler E Devlet üzerinden kolayca yapılabilir. Yurt dışında cep telefonlarının çok daha ucuz fiyatlarla satılması yurt dışına çıkan kişilerin buradan cihaz almayı tercih etmelerine neden oluyor. Eğer üzerine telefon kaydı yapacağınız pasaportun süresi 1günü geçmişse yeniden yurt dışında gidiş dönüş yapmanız gerekiyor.


E-devlet üzerinden yapılan kayıtlarda pasaport ile ilgili bir evrak istenmiyor. Abone merkezinden kayıt yaptıracağınız zaman pasaport sahibinin bizzat pasaportuyla veya yurt dışı çıkış ve dönüş makbuzuyla başvuru yapması gerekiyor. Bunun için de bir bedel ödemeleri koşulu mevcut.


Yapılacak işlemler ve gerekli evraklar haberimizde yer alıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yaptığı düzenlemeye göre, herhangi bir kişinin yurt dışından iki yılda sadece bir tane cihaz getirme hakkı bulunuyor.

Bir pasaporta bir telefon kaydettirilebilir. Yurtdışından kaç tane telefon getirilebilir? Türkiye’ye adet telefonu yasal olarak getiremeyecek. E-Devlet üzerinden kayıt nasıl yapılır, yurt dışı telefon işleme, yurt dışı telefon kaydı harç.


TL uygulamaya geçerse, değişir mi bilmiyorum şahsen. TL civarı kayıt yaptırmak ve Cep telefonu ana bayilerine sorabilirsiniz. Yurt dışından getirilip pasaporta işletilen telefonlar için iki yılda bir olan izin süresi üç yıla çıkarıldı. Elektronik ticarette sınır olmaksızın.


Nüfus Müdürlükleri’nden randevu almanız gerekmektedir. Alacağınız randevunun günü ve saati kurumun uygunluğu neticesiyle sizlere sunulacaktır. Gönderen: Webmaster Görüntülenme 18. Bu yıl içinde yeni bir telefon alacaksanız bir yakınızın pasaportuna kaydetmek zorundasınız.


Telefonları kayıt ettirmeden kullanma süresi ikiye katlandı! Buna göre ülkeye giriş yapan bir pasaport üzerinden 1Gün süre içerisinde Telefon Kaydı yapılabilir. Resmi Gazete’de yayınlanan kanunda yer alan maddelere göre. Macbook ve telefon için kesin karar kıldım.


Yalnız telefon ile ilgili hala aklımda belli belir siz şeyler var. IMEI tarafında oluyor.

Birkaç sorum olacak, yardımcı olup yanıtlarsanız sevinirim. Tanıdığınız birisi yurt dışına giderse onlardan rica üzerine satın alıp sizlere getirmesi lazım. Yurt dışı daha hesaplı veya daha ucuz fikirlerinden dolayı merak ettiğimiz birçok konu var.


Bölüm : Hangi ülkelerden, ne kadara telefon alabiliriz? TUİK verileri sansasyonel! Ardından yapmanız gereken aşamadan oluşan işlem sırasını takip etmektir.


Kaç yılda telefon değiştiriyorsunuz ortalama? En İyi Erkek Görüşleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.