4 Kasım 2019 Pazartesi

Ispanya konsolosluğu vize için gerekli belgeler

Vizesi için Gerekli Evraklar 1. Pasaport İspanya vize işlem başvurularında, ilk veriliş tarihi yıldan eski olan pasaportlarla yapılan müracaatları kabul etmemektedir. Vize Başvuru Merkezi web sitesine hoş geldiniz. Bu sitedeki bilgilerle, başvurunuz için gerekli olan belgeleri doğru olarak hazırlayabilirsiniz.


Bu, belgelerin eksik veya hatalı gönderilmesi nedeniyle.

Bu yüzden vize talebinde bulunan vatandaşların ilgili evrak listesine İspanya konsolosluğunun resmi kaynakları ve vize merkezleri üzerinden ulaşıp, evraklı tam olarak teslim etme yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Vize talep dilekçesi: İngilizce veya İspanyolca yazılmış seyahat amacınızı açıklayan dilekçe.


Vize başvuru formu: Eksiksiz, tam olarak doldurulmuş, imzalanmış başvuru formu. Reşit olmayan başvuru sahiplerinin imza kutuları hem anne hem baba tarafından imzalanmış olmalıdır.


Eylül ayından bu yana Yunanistan, İtalya, Almanya. Schengen ülkeleri tarafından da vize başvurusunda.

Bu ödemeler kişiden kişiye. DOĞUM Doğum işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Doğum Tescili Başvurusu (Evlilik Birliği İçinde Doğan Çocuklar İçin ) Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir.


Konsolosluğu tarafından güncellenmiştir. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.


Güncel olmayan bilgiler rastlandığı takdirde Gaziantep Vize sitesine bildirmeniz rica olunur. Aşağıda İspanya vizesi başvuruları için gerekli olan temel evrak listelerine yer verdik. Seyahat sağlık sigortası yaptırmaları zorunludur. Biyometri işlemi, aracı kurumların hizmet bedelleri, kargo masrafı gibi işlemler bu ücrette tabi değildir.


Bu vizeyi almak için ortalama 2Euro’yu gözden çıkarmanız gerekir. Ticari Vize İçin Gerekli Belgeler. Pasaport: İspanya ticari vize başvurusu yapacak vatandaşlarımızdan istenen pasaportun seneden yeni, seyahat sonrası ay daha geçerli ve boş sayfalı olması istenir. SPANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Ankara için İngilizce ya da İspanyolca form kullanılmalıdır, Bu form Türkçe doldurulabilir.

Pasaport sahibi tarafından formda belirtilen ayrı yer imzalanmalıdır. Her başvuruda pasaport, fotoğraf, e-devletten alınan belgeler, seyahat sağlık sigortası, meslek evrakları ve finansal kanıtlar sunulur. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Yasal vasi ebeveynlerden biri olsa dahi, diğer ebeveynin de imzası gereklidir.


Ispanya için gerekli olan bu evrakları. Evraklar eksiksiz bir şekilde tamamlanıp her durumda o şekilde başvuru yapılmalıdır.


Aksi takdirde eksik tek bir evrak yüzünden vize işlemleri aksayabilmektedir. Bunların dışında başvurulan vize türüne. Euro teminata sahip orijinal seyahat sağlık sigortası. Ayrıca akıllı telefonlara fotoğrafı çekilmiş belgeler vize başvuruları için kabul edilmemektedir.


Biyometrik bilgi beyanı içinde yer alan parmak izi alımı da İspanya vize randevu tarihi ve saatinde yapılmaktadır. Aktif Vize olarak siz değerli müşterilerimizin başvurularını, sizin şahsen gelmenize gerek kalmadan vekaleten yürütmekteyiz. Bu süre yoğunluğa göre uzayabilmektedir.


Bu saatlerin dışındaki başvurular kabul edilmediği için eğer başvuruyu kendiniz yapacaksanız saatlere dikkat etmelisiniz. Vize için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.