7 Kasım 2019 Perşembe

Ispanya vizesi ile italya ya giriş

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Uzun süreli İspanya vizesi için başvuru yapmalıdır. Vize Başvuru Merkezi web sitesine hoş geldiniz. Bu sitedeki bilgilerle, başvurunuz için gerekli olan belgeleri doğru olarak hazırlayabilirsiniz.


Ankara Başkonsolosluğu. Fransa sorun çıkartmıyor.

Bu konuda bu ülkeler gümrük kapılarında sorun çıkarmıyor. Türk vatandaşlarının turist vizesi, işle ilgili seyahat edeceklerin iş vizesi, akraba ya da arkadaş ziyareti yapacakların aile ve arkadaş vizesi, eğitim amacıyla gideceklerin öğrenci vizesi, kültürel etkinlik, sempozyum ya da organizasyon için seyahat edeceklerin ise kültür vizesine başvurmaları gerekiyor. Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?


Schengen vizesi olarak alınabiliyor. Vermis oldugunuz cevaplar icin cok tesekkurler,su anda zaten ispanya vizesi icin basvurdum mecbur artik sayet schengen vizem ispanyadan cikarsa mecbur bu vizeyle italya ya gidicegim,ekim gidis ekim donus biletim var. Kasim atinda gun ispanyadan kalicam gibisinden desem bu sebepten vizeyi ispanyadan aldim desem acaba yeterli olurmu.


Mulit Giriş (Çoklu giriş ) : Geçerlilik süresi içinde istenildiği kadar aynı ya da farklı ülkelere giriş çıkış hakkı verir.

Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır.


Ulusal vize başvuru formunuz danışmanlarımız tarafından sağlanacak ve en doğru şekilde başvuru formunuz doldurulacaktır. Ulusal vizesi sahibi kişiler, İtalya haricindeki ülkelere her için gün seyahat hakkı tanır.


Konsolosluk temin etmiş. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Ziyaret vizesinde en önemli unsur, davetiye almaktır.


Yeşil pasaportu olanların bu şekilde bir vize almaları gerekmemektedir. Fakat bordo pasaportlular için ülkenin vizesi mutlaka alınmalıdır. Ancak son anda seyahat iptal oldu ve ispanyaya gidemedim.


Vizem mevcut: C tipi multi girişli ve gün süreli. Vizesi sayfamız içerisinde belirtilmiştir. Temmuzun başında macaristan girişli tatil planım var. Bu vize ispanya giriş ve iş amaçlı alınmıştı.


Ulusal Vize (D): günden daha fazla süre ile İspanya ’ da bulunmanız gerekiyorsa ulusal vize statüsünde başvuru yapmalısınız. Uzun süreli eğitim, iş, aile birleşimi gibi konular söz konusu olduğunda ulusal vize ile İspanya ’ ya giriş yapmanız, ve işlemlerinizi BLS dışında, konsolusluk ile yürütmeniz gerekmektedir.

Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını içeren İNGİLİZCE VEYA İSPANYOLCA vize talep yazısı. Bls İspanya websitesinde İspanya vize başvurusuyla ilgili bilgileri bulabilirsiniz.


Ancak bazı belgelerde ufak tefek sorunlar çıkabiliyor. Tüm turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, oturum izni ve vatandaşlık işlemleri. Siz siz olun, ilk giriş yapacağınız ülkeye veya ilk giriş yaptığınızdan daha çok konaklama yapacağınız ülke var ise, o ülkenin elçiliğine vize başvurusunda bulunun.


Eylül ayından bu yana Yunanistan, İtalya, Almanya. Aksi halde İspanya konsolosluğu vize başvurusunu geri çevirecektir.


Başvuru sahibinin şahsen elde yazacağı İspanya vizesi başvuru dilekçesinde seyahat nedeni, seyahat tarihleri, ayrıntılı seyahat planı, konaklama yerleri, kiminle seyahat edileceği, beraber seyahat varsa geçerli vize ve yeşil pasaport bilgileri ve özel durumlar belirtilmelidir. Başkonsolosluğu’ndan vize talebinde bulunmak isteyen ve konsolosluk sorumluluk bölgesinde ikamet eden TC uyruklu ve yabancı uyruklu şahıslar.


Aşağıda verdğim link`de bu yüzden mağdur olanlar ile ilgili haberler var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.